Art MA Napisano February 12, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano February 12, 2021 (edytowany) Witam mam pytanie czy opłaca się kupić kartę graficzną firmy AFOXA Radeon RX 570 8GB. Czy to nie jest jakaś chińska "podróbka"? link do sklepu https://www.komputronik.pl/product/693019/afox-radeon-rx-570-8gb.html Edytowano February 12, 2021 przez Art MA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano February 12, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano February 12, 2021 Z doświadczenia mogę powiedzieć, że Afoxy lubią padać częściej niż inne marki, ale sześć stów za RX 570 to obecnie jak za darmo, więc bym się nie zastanawiał i kupował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano February 12, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano February 12, 2021 Jeśli Komputronik daje Gwarancję na 2lata to ciekawe a nawet nie zauważyłem że Komputronik sprzedaje AFOX'y . AFOX ma dobre doświadczenie z pamięciami i dobrze sprzedaje dyski SSD/M.2/SD/SDXC ale nie wiem jak jest z GPU czyli loteria . Też kupuję Chińskie pamięci np. marka HTGISON SDXC 256GB UHS-I /U1 za 79zl - przynajmniej jest o wiele szybszy i tańszy niż markowe GoodRam/Toshiba/Adata/Kingdom itd.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się