Symulator bunkra Polskiej produkcji grafikę robił mój kolega.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
A jaką masz teraz wersję sterownika jeszcze pokaż (zakładka sterownik we właściwościach karty wifi) -
Przez VRman · Opublikowano
Złamał przepis, ale afera z dupy. W ogóle ten przepis jest debilny. Ktoś policzył ile to Polaków kosztuje? Idę. Nie biegnę, nie spiszę się. Podchodzę do pasów, auto gwałtownie hamuje, bo takie przepisy. Setki razy. Kilka razy dziennie. Przecież spokojnie bym przeżył jakbym musiał poczekać te pół sekundy. A ile to kosztuje paliwa, straty czasu kierwoców, zużycia podzespołów aut, ile dodatkowego CE O DWA? Czasem to są załadowane na dwie przyczepy wielkie TIRy. Jedzie jedno na 3 minuty, na serio nic mi się by nie stało jakbym stracił te 1-3 sekundy dziennie czekając aż coś przejedzie. 40 lat temu mnie uczyli, że na ulicę się wchodzi używając wcześniej OCZU. No ale teraz się chyba wchodzi używając oczu do oglądania telefonów, więc się pewnie ktoś z rodzinki ustawodawcy tak wpierd(zie)lił pod koła i od razu pomysł na zmiany w przepisach Przepis kompletnie z dupy. Powinno być "w miarę rozsądku". Jak stoi przed pasami to zatrzymujesz auto i przepuszczasz. A nie, że auto nie ma prawa nawet być poniżej roku świetlnego od pieszego, bo takie przepisy. PS. Nie jestem kierowcą. Nie piszę z egoistycznego punktu widzenia, bo sam się muszę stosować do tych durnych nowych przepisów o przejściach dla pieszych. Można to było zrobić inaczej. Np. przepisy jak były kiedyś, ale z dodatkowym zapisem, że jak się komuś nie podoba to podnosi rękę do góry i wtedy należy go traktować jak króla/królową i dzialać tak, jak teraz robi 99% kierowców bojących się o zebranie mandatu. Jeśli spokojnie zdąrzę przejść bez zwalniania bez choćby ryzyka spotkania się z autem, gdy to auto nie przyspieszy, a nawet lekko zwolni, to na cholerę ta szopki z "o, jaśnie pan pieszy, pozwoli pan że wysiądę z auta 200m od pasów, przyjdę i ucałuję stopy jaśnie pana" -
Przez bergercs · Opublikowano
Przecież jest podane: Michelin (Michelin e.Primacy 235/50 R19 99V), więc sporo lepsze niż te wielosezonówki, które wkrótce zaloży nowy wlaściciel. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No "problem" właśnie w tym, że można. Oglądnij sobie od 59:13, doskonale widać gdzie patrzy piesza i nie jest to droga przed nią. https://lipno.policja.gov.pl/k36/informacje/wiadomosci/144222,Pieszy-na-pasach-ma-pierwszenstwo-ale-nie-jest-bezkarny.html -
Przez IceMan · Opublikowano
Kluczowe pytanie, jakie opony ? Jestem zdania że takie testy powinny być robione na takich samych oponach. Tak wiem, kupujący nie ma wpływu jakie opony dostanie w nowym aucie. wolałbym nie ujawniać, cholera wie kto to wszystko czyta
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi