Ankieta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Dostaliśmy w elektronice komercyjnej luty bezołowiowe bo ekosrologia armia i medycyna nie tyka tego bo oni nie tykają badziewia z wiadomych względów. Chcecie sprzęt komercyjny nie do zabicia...teraz? Litości to nie ta rzeczywistość, nie ta planeta...ekosrologa i inne takie mają być nie jakość trwałość solidność rzetelność dla ludu. Wszędzie. Jaki to mechanizm...a taki. -
Przez tom36816 · Opublikowano
Jeśli musisz teraz składać to przytnij na mobasie bo kupę siana będziesz musiał wyłożyć na ram. OC/UV 9800x3d zrobisz tyle samo na taniej płycie. -
Przez Slayer · Opublikowano
Cześć, Powiem tak, poważnie rozmyślam nad wymianą swojego LG na jakiś 32 cale 1440p. Problem polega na tym, że używam tego monitora też do pracy i w pracy jest dramat ze skalowaniem bo na co dzień używam 125% a niestety przy tym zastosowaniu mam nieostry obraz. Dlatego myślę nad 32 1440p bo bym wtedy nie musiał skalować obrazu. Co myślicie o LG 32GS85Q-B ? Bo z obecnego monitora jestem zadowolony ale kurde to skalowanie lipton bo bez skalowania wszystko jest za małe dla mnie. Monitora używam w pomieszczeniu bardzo mocno oświetlonym ogólnie. Chce żeby też był do gier takich jak path of exile 2, Farthest frontier, ready or not. Budżet myślę max 2k. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Jaka orka Niech te nasze miernoty po demokratycznej stronie się uczą bo "studenciak" ich bije na głowę. -
Przez toxicrain0912 · Opublikowano
Witam - powinienem zalozyc temat dawno temu wiec zapytam fachowocow: CPU: 7 9800x3d CHLODZENIE CPU: thermalright phantom spirit evo GPU: 9070xt DYSK: samsung 9100 pro ZASILACZ: FSP/Fortron Hydro TI PRO 1000W 80 Plus Titanium ATX 3.1 OBUDOWA: HAVN BF 360 Flow Black z 2x dodatkowymi 180mm wentylami na top. PAMIEC RAM: Nie wiem, nie znam sie. MOBO: Zalozylem temat - rowniez prosze o pomoc. Nie wiem jakie pamieci ram powineinem wybrac, 90% to granie w path of exile 1/2 - pozostale typowy internet, twitch itd. Widzialem sporo promocji przeroznych codziennie praktycznie wrzucanych na peppers. Prosze doradzic jakie ramy beda dobre, czy warto doplacac, na co zwrocic uwage, jakie najlepsze i dlaczego. Ceny ramow ogolnie przerazaja.... Dziekuje slicznie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi