Problem z płynnością działania strony google.maps / street view
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sino · Opublikowano
AI pomaga w wycieczkach: https://podroze.onet.pl/aktualnosci/ai-zaprowadzila-ich-w-pulapke-turysci-z-litwy-utkneli-w-tatrach/0c5dj9w Nie ma co się śmiać, bo daleko do rekordu który podałem: 1. AI napisała bzdury 2. fan AI nie zweryfikował - ultra łatwej sprawy (wystarczyło wyjrzeć przez okno) 3. dalej się upiera, że AI miało rację a nie ja. Co do wycieczek i GPS to byli tacy co wpadali samochodem do rzeki wierząc GPS, a jeśli ktoś wierzy AI to się ode mnie przejedzie rowerem trasą S** gdzie szaleńcy gnają po 100-140, a barierki uniemożliwiają ucieczkę na więcej niż ok. 20 cm (a duży podjazd/zjazd widoczność). -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Odpal kartę na stock, odpal GPU-Z i ustaw przy zegarze aby pokazywało ci MAX przy GPU CLOCK. Odpal jakiś benchmark w tle, zobacz jaki zegar realny masz maksymalnie w booscie. Mi np. pokazuje ok 3050MHz. Teraz wejdź do adrenaline, wklep swoje ustawienia czyli -70? mV na rdzeniu (nie wiem ile tam zbadałeś) 2650MHz memki (też strzelam) i ustaw Power Limit na 0%. Odpal tego samego benchmarka i zjeżdżaj Power Limitem do momentu jak realny zegar w booscie będziesz miał jak ten w stocku. (3050MHz w moim przypadku) U mnie "pudło" czyli stock przy -80mV to 231W czyli Power Limit na -24. U Ciebie może być inaczej. Pamiętaj, że przy tym zabiegu dostajesz lepszą wydajność od pudła o te podkręcone ramy, których nie masz w stocku. Odpal później jakąś grę AAA co bazuje na wydajności GPU - stań w jakimś miejscu co jest znane z pałowania karty i przełącz między stockiem i profilem UV. Profil UV na podkręconych ramach powinien Ci dać jakieś symboliczne dodatkowe klatki 1-2 względem pudła. Tadam -
Przez Keleris · Opublikowano
Sprawdziłem potencjał mojej karty i pamięci w steel nomad przeszły na 2900mhz ale już time spy wywaliło szary ekran z niebieskimi paskami, na 2885mhz udało się przejść oba testy oczywiście na życzeniowych nastawach -115mv ale to tylko atak na wynik. -
Przez slafec · Opublikowano
Mają sporo martwych marek, których wskrzeszenie wymagałoby dużych inwestycji i nie gwarantowałoby sukcesu. No i musieliby zacząć od remakeów/remasterów/rebootów, a nie wszystkim się one podobają -
Przez slafec · Opublikowano
Bo wraz z Biohazard wyrobili sobie formułę, której od lat nie zmieniają (blisko 10 lat). To samo było z Origins od Ubi. Pytanie, czy (a właściwie kiedy) ludziom przejedzą się survival horrory na jedno kopyto. Wiadomo, że Ubi ma jeszcze milion innych, mniejszych/ większych problemów, ale jeśli chodzi o remake BF to dowieźli. Zarówno recenzenci jak i gracze są zadowoleni. Nie widzę tu szczytu bezczelności, albo jakiegoś upadku. W ogóle to mam inne spojrzenie na remastery/remakei bo np. jak mnie jakaś seria ominęła to cieszę się, że akurat jest odświeżenie. Gdybym teraz zaczynał przygodę z AC to byłbym zachwycony.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi