Za ile mogę wystawić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
MFS sie nie nudzi, i mozna wyladowac gdziekolwiek chce na całym świecie. I to dosłownie na całym świecie -
Przez luk21pl · Opublikowano
Witam Zakupiłem ostatnio Geforce 5070 TI z odpowiednimi ROPami i niestety po zainstalowaniu nowych sterowników w grze Kingdom Come 2 nagle pojawił się czarny ekran przy meniu następnie przy minimalizowaniu i powrocie udało się odzyskać obraz ale w 24kl/s. Po wczytaniu gry pojawiają się czerwone kropki tam gdzie występują cienie. Co może być nie tak? Dodam że karta w innych grach działa jak należy. -
Przez galakty · Opublikowano
Możliwe że na T4 się nie da, ale.... to bez większego znaczenia Jeśli nawet na T3 nie możesz, to bym sprawdził jakie masz mody, może któryś się gryzie? Ewentualnie sprawdzenie plików gry. -
Przez galakty · Opublikowano
Chyba najbliżej to było sony z PSVR2... Tani zestaw do konsoli miał największe szanse na zdobycie rynku. Meta idzie ogólnie w dobrym kierunku VR, tylko że zapomniała o PC totalnie. PC jako samo w sobie obecnie przezywa może nie kryzys, ale stagnację. Czy to CPU czy GPU czy gry - wieje nudą i ciężko szukać coś pozytywnego, dlatego miałem nadzieję że VR odmieni moje granie. Wniosło świeżość, ale nie odmieniło. Tylko z drugiej strony długie granie na PCVR męczy, gry AAA się do tego niezbyt nadają (pamiętam jak mnie Alyx zmęczyło, a Metro nawet nie ukończyłem), simracing fajny ale do profesjonalnego ścigania się nie nadaje, lotnictwo też póki co cierpi na brak rozdzielczości i mocy GPU. Strzelanki to wgl jakiś dramat, zero czucia broni.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi