Za ile mogę wystawić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
@ODIN85 TV jest za 70-120k zł z tym MiniLED, to monitory może za 15k sprzedadzą Miną jeszcze z 2-4 generacje OLEDow niczym wejdzie nowa technologia. -
Przez tytus77 · Opublikowano
Ja też na początku w 2016 mogłem wytrzymać w wyścigach VR maksymalnie 20min, na spokojnie zwiększałem czas i teraz nic mnie w VR nie rusza, mogę godzinami siedzieć bez żadnych objawów Jedyne problemy mam z płynnym rozglądaniem się gałką na boki - wtedy czuje się dziwnie otępiony. Tak jak @VRman pisał na spokojnie bez zmuszania się bo to tylko sprawi że mózg będzie źle reagował na VR -
Przez Kyle · Opublikowano
No byłoby fajnie, gdyby w większych SUV dawali możliwość zakupu większego silnika i rodem z Toyota/Mazda wolnossącego. Nie mniej jednak 1,5 litra, to zawsze lepsze niż 1,2 litra. Analogicznie 4 cylindry lepsze niż 3. -
Przez sideband · Opublikowano
Ale co mam czytać? BS przez bambole w sterach nie mają nic do DSC występują również bez DSC. Do tego występują na ADA i Blackwellu. Mam 4090 i 5090 do tego monitor 2160p 240Hz -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
A to nie jest tak że dla CPU cudimm czy udimm to w zasadzie to samo? Z tym wyjątkiem że cudimm ma wewnętrzny kontroler pamięci. Nie mogą po prostu dać opcji w biosie żeby cpu aktywował kontroler do pracy ze sterownikiem zegara cudimm zamiast przechodzić w bypass mode. Przecież to powinno być do ogarnięcia przez update Agesy czy nawet biosu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi