Który laptop lepszy pod gry ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Arczevski · Opublikowano
Jeszcze ze 2-3 lata temu widziałem sporo fajnych sztuk i to głównie ST170, teraz już coraz mniej i same trupki. Jedyny ciekawy jaki widziałem niedawno, to taki co bokiem latał na zawodach driftingowych w okolich -
Przez adashi · Opublikowano
Nie myl tego z pogardą. Wiem że wśród Ukraińców są przykłady ogromnego bohaterstwa poszczególnych żołnierzy. I były przez ostatnie 3 lata. A dlaczego z drwiną? Bo Ukraińcy sprzedali swoją przyszłość na OLX i Amazonie. Kiedy był czas solidarności budowali swoje osobiste majątki. Więc utracili państwo. Widocznie na nie nie zasługiwali jako całość narodu. -
Przez marko · Opublikowano
Ja ogólnie jestem uczulony na tanią chińską elektronikę. A jak to ma jeszcze wbudowany akumulator, to traktuję jak potencjalny ładunek wybuchowy. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Ukraińcy i tak robią bardzo dobrą robotę z tą garstką sprzętu, szacowane straty zabitych, 80 vs 400 tyś. to jest 1:5 W sprzęcie pewnie jeszcze więcej. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Ja mam jedna potencjalna mozliwosc, ale byly prosby moderacji, aby nie okreslac innych onucami/wspolpracownikami gru wiec tego nie bede robil.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi