Czy ta gra pójdzie na tym laptopie ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Tanajno który zawsze zbierał podpisy jak PKW zaczęła bardziej tego pilnować już nie zebrał -
Przez Jaycob · Opublikowano
Szkoda! A są jakieś zamienniki ze wzorem R7000 na 5800? -
Przez sideband · Opublikowano
Jak spadła o połowę to się wszystko zgadza Teoretyczny max przy 4.0 to 64GB/s. -
Przez VRman · Opublikowano
Nic się nie martw. W trosce o Twoje dobro i prywatność, Meta własnie dała developerom dostęp do obrazu z kamerek. Co może pójść nie tak... Dopóki ktoś na górze nie zrozumie, że poniżej 75fps a raczej 90fps (bo to stało się standardem w HMD), 3D i sensownego bitrate filmy w VR nie wykorzystają choćby 1% potencjału, nie wróżę żadnych sukcesów. Jak dadzą 24fps to nic tylko wyśmiać. Jak dadzą te co nagrali w 48fps i dadzą w 48 to też można się tylko uśmiechnąć z politowaniem. Ale już zinterpolowane do 96fps i tryb 96Hz aktywowany automatycznie przy wykryciu takiego contentu - OK, to może być rewolucja i ludzie pewnie by zbierali szczęki z podlogi przy oglądaniu Hobbita czy Avatara ileśtam. Niestety zapowiedzi takiego kroku nie ma. Mam sprzeczne info odnośnie Apple Vision PRO, i teraz to już nie wiem czy oferują filmy 90fps 3D 180°, czy nie, ale skoro VP nie radzi sobie z ruchem, to w sumie nie miałoby to nawet sensu (ekrany w VP mają za długi czas "image persistence") Co do OLEDów - nie każdy chce oglądać tylko filmy z akcją w nocy. Nie przesadzaj z tym. -
Przez adashi · Opublikowano
Ukraina całkiem skutecznie postawiła granice USA. Nie sądzę, aby podejmował kolejne próby. I tak dużo dostał. Mnie ciekawi czy się odważy spróbować wywrzeć realniejszy nacisk na Rosję. Bo ma takie możliwości, tylko obecnie to będzie nieporównanie trudniejsze niż 3 lata temu. Rosyjskie banki wcale nie są odcięte od transakcji międzynarodowych. Surowce nadal płyną na zachód przez pośredników. Większość zachodnich firm nadal jest obecna w Rosji. Jako posiadacza rachunku w Rosji, Rosja mnie nie sankcjonuje. Sankcjonuje mnie UE, nie mogę przelać środków na rachunek w UE. Pewnie do USA też nie, nie mam tam rachunku. Natomiast mogę przelać na rachunek w państwie z Azji lub Ameryki Południowej. Normalnie swiftem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi