bl4d3pl Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano March 6, 2016 przez bl4d3pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Moje motto to wysoka rozdzielczość, więcej m-sca na bałagan ;) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Chciałbym mieć tak mało ikon :V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Moje motto: Im mniej ikon tym lepiej Stacjonarny (kosz tylko dlatego, że to jest screen z drugiego monitora): Lapciop: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatry13 Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 (edytowany) Fan DawidaN20v2 Edytowano March 6, 2016 przez Tatry13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzi0 Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Tak jakoś pusto tu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vesther Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 A to mój laptup, że niby porządek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 27, 2016 (edytowany) Edytowano March 27, 2016 przez JTN5M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podwójniak Napisano March 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 29, 2016 (edytowany) Subaru FTW Edytowano March 29, 2016 przez Podwójniak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bl4d3pl Napisano April 4, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 4, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano September 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano September 6, 2016 To dopiero laptop. Poczekajcie na stacjonarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano September 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano September 6, 2016 Coś mało męskie te tapety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano September 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano September 6, 2016 (edytowany) Potraktuję to jako komplement. ^^ Edytowano September 6, 2016 przez JTN5M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsell Napisano November 17, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 17, 2016 To ja chyba jestem mało oryginalny bo mam zwykłą, standardową tapetę z windows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano May 24, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 24, 2017 Komp Telefon (tak, to jest pulpit) Po prostu kocham te tapete. Te piegi w sumie sa calkiem slodkie... Tak samo ten lekko czerwonawy czubek nosa i ogolnie to, ze jest lekko zarumieniona. Jej oczy sa piekne i w sumie utonalem w ich blasku od razu jak tylko zobaczylem ten fanart i nadal sa one dla mnie jak pulapka na myszy. Jej styl fryzury jest taki piekny uroczy slodki i ogolnie rzecz biorac perfekcyjny. A sam fanart ma tyle smaczkow pod wzgledem detali, ze jak juz napisalem - mozna by sie na niego patrzec godzinami, a czlowiek nadal nie bedzie znal pelna jego piekna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkRaven666 Napisano May 24, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano May 24, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano August 23, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 23, 2020 Staram się trzymać porządek na pulpicie. Mam porobione foldery i tam trzymam ikonki. Co do tapet, to kiedyś kobitki, auta, widoczki jakieś - jak każdy chłopaczek kiedyś. Od lat jednak trzymam się zarówno na kompie jak i w phonie klimatów Lotr. Mam jeszcze przygotowane inne wariacje tematyczne, ale w sumie używam i tak Lotr. W operze też motyw mam z tych klimatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano August 24, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 24, 2020 U mnie tak to wygląda: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się