Przywracanie BIOSu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Myślę sobie MEG 700 zdał egzamin świetne wykonanie i materiały przemyślany projekt wybitnie wygodny w serwisie składaniu case itd zobaczę Jonsbo TK-2...bo tanio. Będzie pod kompa serwisowego do pracowni bo benchtable Steacom BC-1 co tam 2 lata stoi już mi się opatrzył. No i się przejechałem na taniości. A taka mała miała być TK-2 a...nie jest. Do bani ten top panel w TK-2 ...dziurki małe airflow nędza, jaki idiota to projektował? Gumy i śruby mocujące szkło ...ble. Mocowanie PSU...ble. Panel po ciemnej stronie nie na szybko wypinane zatrzaski a śruby...noż taniość nad taniości. Filtr pod budą to kpina nie filtr. Chciałem tanio to mam. Mała to TK-2 jest przy 925 Rupiecie przewalone z bencha w kilka minut do budy Pyk i po temacie. No i torba, wentylator na coolerze CPU opiera się o szybę bo TK-2 nie wpuszcza podniesionej nad ram 140tki na coolerach. Musi być 120tka i finto. Mehh...co mam tu zamontować? Ten fan BQ na chłodzeniu wybitnie mi pasował...cichutki jak myszka wprost cudowny. Pomysły? -
Przez Zachy · Opublikowano
Hyte jest ok, i dziala sobie ladnie w kanapce z 6x T30 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Przepaść standardowych cen RTX 5070ti względem RX 9070/XT to jakiś nieśmieszny żart, więc nie ma co się dziwić. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Z tym że tej po lewo nie dałbym prowadzić wozu, tej w środku po namyśle w kontrolowanym środowisku już tak
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi