Problem z plikiem dll
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie, to były normalne nowe karty, jak ktoś brał jedną sztukę to realizowali, hurtownikom anulowali. -
Przez huudyy · Opublikowano
kretyn, po prostu kretyn. Napisali, że wcześniej próbował sforsować drzwi - i co, żaden policjant czy dyżurny się nie zainteresowali? -
Przez Art385 · Opublikowano
a one nie były wszystkie uwalone? miały brutalne peaki poboru i sypały się w grach gorzej niż domki w kosowie? a może to XTX były. Jeśli o głośność chodzi, to jeśli chodzi o XTX i XFX to jak ci się wydaje na full stock cichy to spoko za max 6 miechów będzie głośny . Jednak tak jak mówiłem wcześniej ja capa najczęściej mam na jakieś 320W a wtedy karty nie słychać a i tak jest szybsza niż ref Tak więc w momencie gdy kupowałem dopłacanie 1k do szafira nitro było by zwyczajnie skrajnym debilizmem gdy i szafir nie jest tak naprawdę cichy gdy odkręcimy PL. W sumie to chyba nikt nie korzysta z XTX na pełnym PL chyba, że benche albo gdy absolutnie musi przekroczyć 3GHz -
Przez bergercs · Opublikowano
Varta to już ze dwa lata temu została rozdzielona między inne firmy - aku Varty to było dokładnie to samo co Bosch (inna naklejka), mało tego: to samo sprzedajemy pod własnym brandem tylko taniej i dajemy trzy lata gwarancji.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi