Problem z kamerką SJCAM SJ5000X ELITE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
@leven Miałem 500DX w 2023, i we wrześniu 2025 znowu do niej wróciłem, fajna kompaktowa, mieści co trzeba i szeroka w środku. -
Przez Digger · Opublikowano
Jak ma się uzasadniony interes prawny to niby można dostać dane właściciela pojazdu. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Bez przesady. Normal to 3 poziom trudności. Był jeszcze łatwy i bardzo łatwy. Owszem miałem często zbyt dużo tej amunicji, apteczek czy innego leczenia, ale to dlatego bo często zabijałem wrogów po cichu. Gdyby tego nie robić, to szybko by zaczęło brakować amunicji i innych rzeczy. Sprawdzałem z ciekawości poziom bardzo łatwy i byłem w szoku jak tam wrogowie reagują. Dosłownie prawie trzeba było wejść na wroga żeby ciebie zaatakował. A na normalu to już z dużej odległości byłeś zauważony. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ale kobieta nie musi iść pobita czy innymi namacalnymi dowodami gwałtu na niej może iść rok czy nawet trzy lata od domniemanego gwałtu i zrujnować facetowi życie przykład z ubiegłego roku gdzie dziennikarze tvn turbo Adam Kornacki i Patryk Mikiciuk zostali pomówieni o gwałt, półtorej roku od domniemanego czynu, zostali choćby zawieszeni w pracy aż do uniewinnienia i przypominam, że to goście śpiący na hajsie. Szaraczek jak zostanie pomówiony o gwałt w tym kraju to mu zostaje chyba tylko lina i mocna gałąź. Ja z życia znam przypadek gdzie koleś został pomówiony o czyny pedofilskie przez babę z która się związał (samotna madka) i nie wiem w sumie czy on w ogóle żyje jeszcze -
Przez Suchy211 · Opublikowano
A skąd JA mam go mieć. Ale nie wiemy co ma prokuratura. Może akurat mają nagrania/zeznania jak Ziobro mówi komuś z rodziny wprost jak wyciągnąć kasę z FS wraz z obietnicą "pozytywnego rozpatrzenia wniosku", jak i późniejszym urzeczywistnieniem tego. Tymczasem jeśli takich dowodów nie ma, to zanim im włos z głowy spadnie trzeba winę udowodnić innymi sposobami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi