Promocja na zasilacze Thermaltake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Podobały mi się wszystkie części. Mimo, że byłem wkurzony na to, że dwójka ignoruje zakończenie jedynki, a Exodus ma trochę w tyłku to co się działo w poprzednich częściach. Widocznie nie można mieć wszystkiego. Z tych trzech części to jednak ostatnia jest moją ulubioną. Podobał mi się ten nostalgiczno-słowiański klimat, półotwarte lokacje (szczególnie ta z morzem piasku) i to, że każdy przystanek na drodze to trochę inna opowieść. Będzie okazja do zainstalowani Exodusa raz jeszcze, bo dodatki kupiłem po skończeniu podstawki i na oczy nie widziałem tego wypasionego GI, który dodali później. -
Przez jarux · Opublikowano
Przebijam w linii prostej 300m od mieszkania stacja kolejowa, oraz nad blokiem biegnie korytarz powietrzny. ps. moja mina gdy w warunkach ubezpieczenia mieszkania przeczytałem o katastrofach lotniczych i w jednej chwili śmiałem się, a w drugiej uzmysłowiłem sobie, że mieszkam w osi korytarza powietrznego Okęcia (7km w linii prostej do terminalu) musiała być bezcenna -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Sidr Ciężko twój wpis inaczej skomentować. A pokonanie reżimu irańskiego jest konieczne dla państw zachodnich by osłabić Chiny i Rosję. Ale o tym juz pisałem, szkoda czasu by co chwile pisać te same oczywistości. Fajnie że Izrael pomaga, bo to też ich interes, ale bez nich byłoby to samo. Edycja: @TheMr. Tak, jest sporo info że kacapy mniej mobilizują niż tracą. Ale w straty wchodzą też ranni, z których wielu wraca z czasem na front, więc ciężko ocenić bilans w dłużym okresie. Widać też większe ruchy szkoleniowe i mobilizacyjne na Białorusi. Pewnie ich kacapy cisną by weszli na Ukrainę. Do tej pory jakoś się opierali, może teraz też tylko pozorują przygotowania a finalnie nie odważą się zaatakować lądowo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi