Obudowa do prawie wszystkiego.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Guli · Opublikowano
Z jaką największą prędkością mb/s udalo Ci się coś pobierac? U mnie na razie 88mb/s -
Przez Guli · Opublikowano
Cześć, czy ja dobrze liczę? Skoro w speedteście mam 930mb to nie powinno przypadkiem pobierać z prędkością (930 : 8) 116mb/s? Pobiera mi 88mb/s Światłowód z Play'a, świeże nowe kable (te cienkie) czywiście PC przez ETH Macie jakąś stronkę gdzie mogę coś pobrać , gdzie nie ma limitu prędkości pobierania? -
Przez crush · Opublikowano
I to może być prawda. Bo wygląda na to, że PiS zostawił zgliszcza. A plebs klaskał jak leciał dodruk. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Przecież piszę, że wina PiSu- czytać nie umiesz? Za 2 i za 3 lata napisze to samo :). Chyba że do tego czasu odpalą nowi fachowcy w zarządach to wtedy koalicję pochwalę Zapomniałeś o rybkach, wężach, gekonach, ale i bardziej swojsko kurach i gołębiach. To wszystko trzeba przebadać!! -
Przez sideband · Opublikowano
Najpierw to musi być mądra głowa, która o tym zadecyduje. Zobacz w PS5 jest jest pasta na Galu zobacz jak musieli oblekać rdzeń i tak czasem są problemy. A mogli zastosować metalpad podobnie rozwiązanie tylko na Indzie nie trzeba by niczego zabezpieczać i nie byłoby żadnego wycieku. A szkoda, że metalpad znikł z rynku tym bardziej, że można go stosować na aluminium.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi