Zestaw do renderingu i okazjonalnego grania
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
55B8 od LG mam już 6 lat i jedyne co to wycieram TV z kurzu także z tą trwałością to naprawdę nie jest źle. Na twoim miejscu zrezygnowałbym z 65" na ten moment i zastanowił się nad 55" C4 od LG. https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c4-oled -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Na asrocku cppc nie wyłączysz, możesz jedynie dać na taktowanie i tam na coś jeszcze. Core boost nie wyłączałem. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
RR w cyberku to jest tragedia i masakracja twarzy postaci dziwnymi cieniami, alana chetnie ogram z nowymi bajerami bo jeszcze nie mialem stycznosci z ta gra. -
Przez Art385 · Opublikowano
Dzieje się to samo nawet po wyłaczeniu core boosta i wszystkiego od CPPC? Znaczy dobijanie do 100% wątku? -
Przez dannykay · Opublikowano
Ja swoją E91 trochę za szybko kupiłem. Drugi raz zwróciłbym uwagę, żeby oprócz wszystkich gadżetów z wyposażenia (a mam dobrze dopchany egzemplarz) miała np. elektryczne wspomaganie. Hydrauliczne wymaga zauważalnie więcej siły do kręcenia fajerą (w porównaniu do passata to przepaść), a to znów powoduje, że moja żona nie chce tym jeździć Poza tym kupiłbym jednak benzyniaka R6 mimo wszystko
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi