Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeznaczenia dla nowej konfiguracji: 65% gry, 25% obróbka wideo, 10% pozostałe.

Proszę o opinie i wskazówki dla proponowanego zestawu: 

CPU: Intel Core i5-13400F

COOLER: SilentiumPC FERA 5 Dual Fan (SPC304)

PASTA TERMO: ARCTIC SILVER 5

MB: MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4 

GPU: ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming 8GB GDDR6X OC Edition

PSU: Seasonic FOCUS GX-750 80Plus Gold 750W

RAM: Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB 3600MHz

M2 System: Kingston KC3000 M.2 Pcie 4.0 NVMe 512GB (lub inny)

SSD1 Gry: Crucial MX500 1TB (lub drugi na M2 NVMe)

SSD2 Programy: Crucial MX500 500GB (już mam)

HDD Archiwum: WD Blue 1TB (już mam)

CASE: Be quiet! PURE BASE 500DX (już mam)

MONITOR: iiyama G-Master GE2488HS-B2 75Hz 1920x1080 (już mam)

Tak wiem, że wskazana płyta to głupi wybór do tego CPU, bo chipset Z do procka bez K. Jest to świadomy wybór.

Jakieś sugestie zmian np. względem dysków?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czy Ty mi nie robiłeś zarzutu z tego, że wrzucałem tutaj prompt dla @ITHardwareGPT przypadkiem?   A sam wklepujesz do AI w poszukiwaniu argumentów?  PRzede wszystkim bez podania ile wynosi lepsza wartość.  Gdybym miał krytykować raport to właśnie w tym kierunku. Bo nawet 36% większa szansa na lepszy wynik nie mówi dużo, jeśli ten lepszy wynik to "x+1%". Wtedy wysiłek ukierunkowany w tym celu mógłby być bezsensowny. Z drugiej strony - to jest proces, który można po prostu rozpocząć w ramach zatrudnień i awansów. O, to właśnie. Tego w raporcie nie ma, ale w sumie pozostaje to bez większego znaczenia, bo jak widać po raporcie różnorodność w zatrudnieniu nie powoduje gorszych wyników finansowych, a daje szansę na lepsze. Co więcej w raporcie podano, że dla sporej części ludności (co najmniej tej "biało i peniso sceptycznej") jest to wazne, aby firma była róznorodna co też może poprawiać wyniki finansowe.   No tak, ale raport dot. istnienia korelacji nie musi jej wyjasniać. Jeszcze raz - to nie jest raport naukowy     No, ale różnorodność płci i rasowa wpływa na różnorodność doświadczeń i podejścia.  Życie białego syna prawników NY jest diametralnie różne od czarnej córki pracowników tymczasowych, również z NY.      A skąd założenie, że kobiety nie są kompetentne?     A serio już --> każda firma robi różne projekty/produkty i różnorodność w zatrudnieniu pozwala Ci lepiej dopasować do oczekiwań konsumentów/klientów.   Tego zdania zupełnie nie rozumiem   Moim zdaniem szukasz dziury z powodów stricte ideologicznych.
    • Wiadomo że Ps5 Pro+Oled 77 to lepsze połączenie niż 5090+monitor 32
    • Była mowa nie o użytkowniku a o ruskim klaunie, który kandyduje tylko po to, żeby rosyjskie propagandowe telewizje miały co pokazywać, co zresztą już się dzieje, bo od razu wypowiedź cytuje jakaś ruska telewizja.    A teraz odpowiadaj na pytania, bocie @voltq czy tam operatorze bota.   Te unikanie odpowiedzi i durne lajki bardzo mocno sugerują, że mamy do czynienia z ruskim botem.
    • Którzy użytkownicy popierają Putina? Bo póki takiego żadnego nie widzę, to nikogo nie obrażam. nie ma ciała, nie ma zbrodni.   Chyba, że Ciebie osobiście to zabolało  
    • Peron odjechał z całym ładunkiem.    S&P 6k pkt za Bidena - bad. 4.9k za Trumpa - good.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...