2016 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 - The White Eagle
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Sam mnie zacytowałeś i gdzie ja tam pisze ze nie widać różnicy Napisałem ze ciężko ja zobaczysz. Kompresje tutaj aż tak nie pogarsza tej jakości. Sam napisałeś, że siedzisz metr od 42" ekranu 4k co dla mnie już zaczyna być wkładaniem łba w ekran (bez urazy) dodatkowo wrzuciłeś ten ss Na który dobitnie widać jak mocno masz podbita ostrość obrazu z samej konsoli. Nie czepiam się, to tylko moje spostrzeżenia. -
Przez crush · Opublikowano
Wygląda, że nie będzie ale trzeba obserwować nauczycieli którzy się za to wezmą. Na szczęście tęczowi mają tendencję do epatowania swoimi poglądami z finezją słonia. Więc łatwo będzie ich wykrywać i eliminować ze szkół. A ja słyszę sporo głosów od osób które nie są za PiSem, że jednak nie można oddawać całej władzy jednej partii. Żeby to się nie skończyło powtórką z Dudy. -
Przez radzio_z · Opublikowano
To normalne, że procki z 3D V-cache się grzeją, właśnie przez ten dodatkowy cache umieszczony nad chipletem, który utrudnia odprowadzanie temperatury. Zastosuj PBO2 Tuner i będzie lepiej :). https://github.com/PrimeO7/How-to-undervolt-AMD-RYZEN-5800X3D-Guide-with-PBO2-Tuner/blob/main/README.md Większość procków działa stabilnie z ustawieniem -30. Jeśli masz płytę MSI, to to samo uzyskasz poprzez ustawienie Kombo Strike w BIOS. -
Przez Wodzu · Opublikowano
@Strutter, tak jest, właśnie przed chwilą zrobiłem szybki przegląd swojej pełnoletniej kariery na Labie i przypomniałem sobie te poradniki. Z perspektywy czasu brzmi to zabawnie, bo poradniki na forach często polegały po prostu na skondensowaniu wiedzy społeczności, ja też nie byłem żadnych fachowcem od hardware'u. No ale takie to były czasy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi