2016 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 2 - The White Eagle
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wodzu · Opublikowano
@Strutter, tak jest, właśnie przed chwilą zrobiłem szybki przegląd swojej pełnoletniej kariery na Labie i przypomniałem sobie te poradniki. Z perspektywy czasu brzmi to zabawnie, bo poradniki na forach często polegały po prostu na skondensowaniu wiedzy społeczności, ja też nie byłem żadnych fachowcem od hardware'u. No ale takie to były czasy. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@Strutter No jak nie jak tak (Tlen). Tlen pomimo że GG miał od pewnego czasu dominację był popularny na AGH/PWr/itd, wydaje mi się że studenciaki z sentymentu używali Tlena do końca (studiów). -
Przez Wodzu · Opublikowano
Za zdobytą wiedzę o pecetach i późniejszą możliwość przelania tej wiedzy w poradniki. Załapałem się nawet do Intel Core Club na testy lapka (automatycznie ustawiony avatar z miniaturą z jednego z filmów testowych na YT mam do dziś :E). No ale przede wszystkim za różnorodną społeczność i możliwość poczytania mądrzejszych od siebie. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Caly czas upierasz sie, ze nic nie widac. Wszystko co tu probuje napisac jest podwazane. Ja tez nie widze na tym skompresowanym obrazku roznicy. One wygladaja identycznie. Kompresja robi swoje. Moze komorka robmy jeszcze print screeny i porownujmy. W rzeczywistosci jest spora roznica, w trybie wydajnosci jest rozmydlenie obrazu. Sa sceny, ze widac to mniej, a sa takie, ze az razi. ZYWY OBRAZ ZOBACZYSZ TYLKO NA ZYWO. To jakis obled. Siedza tu wszyscy i porownuja obrazeczki. Ja naprawde sie z tego wypisuje i prosze mnie nie wywolywac.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi