Który lepszy? Motorola vs Apple
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@LeBomB powiem ci tyle: przed poznaniem Ai miałem 1 pomysł biznesowy. Po poznaniu mam już 5 Do tego ogromne poszerzenia bazy wiedzy dotyczącej nawet tego przed Ai pomysłu. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja wsadziłem AiO do 9800X3D i teraz w idle 40*C (z frontu ciągnie świeże powietrze), w stresie koło 57-60*C. Bajera. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Ktos smigal z tym modem? Jestem ciekaw czy da sie przeskakiwac 3rd person / standard. -
Przez Zas · Opublikowano
Nic dodać, nic ująć, każdy pier...li, że mu nie szkoda, a ja nie zamierzam udawać, że szkoda. Unchartedy, Days Gone'y, Horizony, Spidermany... Pytanie, czy Słony nie wróci z podkulonym ogonem, bo rynek trochę sie zmienił. Z jaką stratą opchną PS5? A może wyjdzie dopiero w 2031? W sumie wtedy ten ruch z exami miałby nawet większy sens, bo obecną bazę ciężko już poszerzyć (w tego konsolo-peceta od MS to średnio wierzę, w takim korpo to jeszcze ze dwa razy będą rewidować projekt, a i tak wyjdzie z tego kupa z masą problemów, jak to u MS) -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Nie wiem ale chyba kazdy build jest dobry w tym sezonie zeby sobie t12 farmic. Mnie pushowanie nie interesuje. +4 mi sie skiller trafil talizman
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi