Rozr111 Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Witam, nie wie ktoś czy istnieje możliwość kupienia górnych finów (tych kolorowych) z wersji Malik custom Edition? A jeśli nie, to ma ktoś do odsprzedaży fin w kolorze czerwonym. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Napisz do supportu SilentiumPC - oni często mają części zamienne. Sam kiedyś kupowałem zapinkę do Fortis "1" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1978 Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Witam mogę odsprzedać nowe nigdy nie używane wersje białą,czarną i czerwoną. Dla mnie ważna była niebieska dlatego te chłodzenie kupiłem. Skąd jesteś jeśli z okolic Warszawy,Sochaczewa to odbiór osobisty jest możliwy... Interesuje Cię tylko czerwona wersja czy pozostałe również? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano November 28, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Wiesz co, interesuje mnie tylko czerwona, ale napisałem do supportu SPC to mi odpisali że nie dość że nie sprzedają samych finów to nie mozna wymienić górnego finu w wersji zwykłego fortisa. Kurde aż nie chce mi się wierzyć. No chyba wystarczy odkręcić górne śrubki i to tyle, chyba ? Słuchaj Kris, no niestety nie jestem z Warszawy, południe, a dokładniej Częstochowa. A tak w ogóle to za ile byś zpylił tego jednego czerwonego? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1978 Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Kurczę sam nie wiem jakieś grosze 20 zeta by stykęło i najtańsza wysyłka żebyś nie przepłacił tak myślę...co o tym myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano November 28, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Wiesz co, dla mnie git, tylko muszę sprawdzic, czy faktycznie będę mogl tego fina wymienić. Jeśli tak to odezwę się do Ciebie. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1978 Napisano November 28, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 28, 2016 Jasne...spoko, to czekam na info.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano November 29, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2016 Kris jednak mogę zamontować ten fin, tylko kminie jak ten transport ogarnąć od Ciebie do mnie. Wysyłales kiedyś przez inpost? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1978 Napisano November 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2016 9.45 zł transport najtańszej paczki ma in post w Sochaczewie także nie ma problemu czyli całość 30 zł by cię wyniosła z transportem podaj adres i wysyłam jutro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano November 29, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2016 Spoko, to za pobraniem będzie? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris1978 Napisano November 29, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2016 Zadzwonię do nich i się dowiem dokładnie dam znać...póżniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano November 29, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 29, 2016 Super, wielkie dzięki, jak nie to zrobię Ci przelew. Nie ma problemu. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się