@lukadd
Nie bronie Sony. Cena jest za wysoka, ale chodzi o jedna glupia rzecz. Jezeli konsole funkcjonuja obok siebie na rynku to robmy relane porownania. Wiem, po sobie, ze juz sam chcialem ladowac do slima dodatkowy dysk, ale sprzedalem slima i kupilem Pro.
Sam pracuje w firmie w ktorej jest ogromny nacisk na optymalizacje kosztow, a wszystko po to by obnizyc koszty produkcji i zwiekszyc zyski ze sprzedazy. Niskie koszty produkcji daja tez bezpieczenstwo w razie wzrostu np. kosztu energii czy surowca (szczegolnie w tych czasach) daja tez margines do negocjacji z odbiorcami w celu wyparcia konkurencji, ale to nie jest tak, ze jak cos zoptymalizujemy kosztowo to biegniemy od razu z obnikami do klientow. Mysle, ze to jest normalne w kazdej firme i dlatego pewne mechanizmy na rynku jestem w stanie zrozumiec.
Natomiast Ty obnizaj cene produktu jak tylko Ci koszty spadna. Powodzenia!
Bywałem na Pustyni Błędowskiej i w budynkach jasno nie było jak opowiadasz
Czy wchodząc w południe latem do garażu, widzisz dokładnie co jest na jego końcu?
Dla mnie rozjaśniona ściana za drzwiami i przedmioty na środku to jakieś nieporozumienie, to powinno być płynnie cieniowane, a nie rozjaśnione jakby w środku ciepły LED 1000lm świecił
a nie bedzie latwiej zrobic okres rozliczeniowy roczny ? pierwsze 3-4 prognozowane placisz, potem piszesz o rozliczanie tylko oplat stalych . wiesz ile zuzywasz/oddajesz, to jestes w stanie przewidziec ile bedzie do ewentualnej doplaty na koniec okresu rodzl.
Rekomendowane odpowiedzi