-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Henryk Nowak A to już jest zwykła podpucha. Jak komuś się nie podobają jakieś treści to niech nie czyta, albo dodaje do ignora. Nie decyduj za innych z kim powinni prowadzić dyskusję a z kim nie, i to jeszcze przez próbę zmanipulowania "czerwonego". Kółka wzajemnej adoracji to najgorsze koła dyskusyjne, bo realnie nie ma z kim gadać jak całą dyskusja polega na klepaniu się po plecach i wymyślenie coraz ciekawszych argumentów popierających tezę z którą wszyscy w kółku się zgadzają. Mam dla ciebie propozycję. Jak Ci się tu nie podoba, to zrób ragequita jak Winter, a nie proponuj jako rozwiązanie TWOJEGO problemu cenzury. -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
Z mojego wpisu wziales same negatywy, olales pozytywy, olales to ze napisalem ze to nadal dobra gra i piszesz ze gra jest hu*&^ Zagraj i sam ocenisz. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
To idioci. Mimo wszystko jest to mniej szkodliwe od szerzenia propagandy Putina, to jest po prostu głupie. -
Przez huudyy · Opublikowano
Słyszałeś o czymś takim jak prawa człowieka? Możliwie konwencja genewska? Albo jak działają wizy umożliwiające POBYT STAŁY, a nie służbę wojskową? Ja wiem, że niektórym spodobało się rządzenie rozporządzeniami z Twittera ale no kurde nie. To nie Rosja.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi