problem z przywracaniem stanu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Winter · Opublikowano
Dobrze, że mnie uświadamiasz, bo bym nie wiedział. A tak na poważnie to takim karkom zawsze trzeba schodzić z drogi, nawet jeśli jest zaczepka słowa. Nie wiadomo, kiedy jeden małpolud z drugim nie wyciągnie kosy. Ukrainiec źle zrobił, że nie wsiadł do auta i nie spieprzał na piskach opon. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Niestety, jedynym sensownym i dobrze działającym Ambilightem jest rozwiązanie od Philipsa. -
Przez ju-rek · Opublikowano
https://wccftech.com/nvidia-amd-gpu-prices-massive-increase-in-china-gddr6-gddr7-costs-climb-intensively/ -
Przez SuLac0 · Opublikowano
no coz...faktycznie, smutne to troche... jezeli uwazasz, ze jest to funkcja niezbedna do normalnego uzytkowania auta, ok. jestem w tej komfortowej sytuacji, ze w jednym aucie ja mam, a w drugim nie i kompletnie nie widze jakies tragedii w tym drugim przypadku. jest, to dobrze, nie ma, tez jest ok. mi wystarczy wskazanie ile zostalo i ile na tym przejade. tylko, ze ja nie bawie sie eco-drivingi, jade jak zawsze, "zapinam" tempomat i nie rozliczam znajomych. a kontrolowanie stanu tech pojazdu, pozostawiam systemom auta (bo chyba od tego sa, tak? TAK?). na pewno nie bede tego robil za auto liczac ile spalil (sic!) . ok w ubieglym stuleciu tak robilem. w lanosie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi