GTX 1060 czy RX 480?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Zrobili grę bardziej przystępną co nie do końca podoba się "weteranom" gatunku bullet hell, a nowych graczy ponoć nie przybyło. xd -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ja tylko przypomnę, że 3 lata temu filmiki z AI wyglądały tak https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/transcoded/6/65/Will_Smith_Eating_Spaghetti_Original.webm/Will_Smith_Eating_Spaghetti_Original.webm.240p.vp9.webm -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Mam Corsairy z datą na 28 maja. Zobaczymy, czy przyjdą o czasie. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Oj. Jak tak Trump mógł okłamywać prasę i opinię społeczną? Jedyne co się udało im rozwalić to marynarkę ale tylko mocno stare jednostki bo czytam Wiki to większość nowszych żyje i ma się dobrze. Co raz więcej dochodzę do wniosku że wojna w Iranie to 1. Zadowolenie Izraela, 2. Wyciągnięcie 59 mln $ z Trump Phone by na giełdzie dorobić się kolejnych milionów. 3. Wygaszenie sprawy Epsteina. -
Przez skypan · Opublikowano
Sporo ma racji. PM-y nadal rządzą. Tryb Eskalacja, który wcześniej zagrałem parę razy na Linii Kolejowej jest fajny i faktycznie lepszy od podboju. Tylko generalnie nadal to jest ten sam BF6. Tępa napierdzielanka. W tej kwestii nic się nie zmieniło a jedna mapa tego nie zmieni. Mam nawet wrażenie, że z rozgrywką jest gorzej niż było. Znaczy spora cześć graczy ma jeszcze większą wyjebkę na PTFO niż wcześniej. Może przypadek ale sporo ostatnich rozgrywek po mojej stronie kończyła się totalną dominacją przeciwnika. Dosłownie nas zerowali. Więc nadal to ten sam BF6. KD najważniejsze a kto wygrał nie ma znaczenia Pewnie z parę dni sobie jeszcze pogram ale na dłuższą metę szkoda na to czasu. W czerwcu ma być bazar. No brawo. Więcej miejskich map poproszę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi