drugi system obok RAID1
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Materiał na film gotowy https://wiadomosci.wp.pl/zaatakowany-podczas-lotu-kapitan-zabral-glos-walczylem-o-zycie-7335681339685152a?pvclid=01M3Y9CEQZNZ3P33ZK229SSTGH -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
No fajnie tam pod strzelbę wszyscy wchodzili -
Przez caleb59 · Opublikowano
Nie da się włączyć pathtracing dla Hairworks. Problem z zapamiętaniem rozdzielczości załatwiony - trzeba było zmienić na "pełny ekran". Poza tym u mnie lata to mega dobrze z generatorem klatek, DLSS jakość, 1440p, wszystko na max + pathtracing. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ale tam nie ma oddelegowanej opieki do matki wyrokiem sądu hahah miesza ci się coś widzę potężne samozaoranie prawnicze to jakie przepisy pozwalają na wyrzucenie kogoś ze wspólnego mieszkania? i jeszcze "zabranie" dziecka artykuły gordona z ithardware? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Control resonant mi nie podszedł 200 w błoto... Dawn walker wygląda jak gra z 2007r ale to wiedziałem bo oglądałem srkundowki z gameplay, ratuje go trochę dlss5 ale gra aktorska też coś nie ten teges... Na prawdę został mi tylko Wiesiek do 3 runu?? Dobrze, że idę do dentysty na 4h wizytę (nie chce nawet myśleć co mi będą, robić przez 4h!!!) to będę miał czas żeby się namyślic w co dalej grać...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi