-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
"Platformy zgodne z DDR4, w szczególności LGA 1700, są atrakcyjne z punktu widzenia wydajności i kosztu zakupu, jednakże postawienie na starszą pamięć odcina drogę do rozbudowy w przyszłości." O jakiej rozbudowie mowa jak mamy 2026, DDR6 to już najpewniej przyszły 2027 rok a jak ktoś będzie kompa zmieniał za 2 lub 3 lata (28 - 29 rok) to już DDR6 kupi tak samo w przypadku gdyby miał teraz kompa na DDR5. Zakup DDR5 teraz na górce to strzał w oba kolana. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Ja bym się bardziej martwił na Twoim miejscu degradacją i9, a nie jakimiś dropami Jak widać z poniższego artykułu o AMD nie musisz się martwić : https://ithardware.pl/aktualnosci/amd_rosnie_rekordowe_udzialy_desktop_serwer-48619.html Także ten tego, patrz i podziwiaj -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Zamówiłem używkę ef-m1 i będę kombinować z przeszczepem. Mam nadzieję, że da się to w miarę sensownie ogarnąć. A przynajmniej w miarę tanio zajrzeć do środka i być może rozgryźć co piłować -
Przez Bono_UG · Opublikowano
I tu też będą podzielone Osobiście wyłączam takie "oszczędzanie" energii, bo zysku z tego w desktopie w zasadzie nie ma, za to większy hałas przy uruchamianiu/zatrzymywaniu, trzeba czekać na reakcję. Druga osobista opinia, to nawet jak dysk przystosowany do usypiania i budzenia, to i tak dostaje po tyłku. Jeżeli to faktycznie serwerowa wersja, to ja bym się o zużycie łożyska nie bał. Stałe obroty, stała pozycja będzie lżejsza niż rozpędzanie i hamowanie. Jak dysk jest głośny i potrzebny od czasu do czasu, to ja bym go załadował do zewnętrznej kieszeni lub stacji dokującej i odpalał kiedy potrzebny. -
Przez VRman · Opublikowano
No to się zaczyna robić bardziej niż ciekawe, bo Radki 9070XT w promocjach poniżej 3K na pepperach nadal migają co 1-2 dni. 2800 vs. 4100. Tego nawet DLSS 4.5 nie zateguje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi