Gość ambitnanazwa Napisano January 24, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano January 24, 2017 Dobry Omyłkowo kliknąłem opcję wyświetlania tylko 2 monitora (kiedy go kurde nie mam nawet) i nie mam pojęcia jak to cofnąć skoro nic monitor niż pokazuje więc nie ma co kliknąć (win.8) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielYS Napisano January 25, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano January 25, 2017 to dziwne, że komp w ogóle do tego dopuścił... to jakiś laptop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 25, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano January 25, 2017 Włącz i wyłącz kompa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sidi Napisano January 25, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano January 25, 2017 Przytrzymaj klawisz "Win" i naciśnij 2 razy "P". Powinien wskoczyć obraz. jeśli nie to próbujesz jeszcze raz tylko naciskasz 3x"P" albo 1x"P". W końcu trafisz na pierwszy monitor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się