Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
To ja mam coś nietypowego, co było na PCL, ale jeszcze na poprzedniej wersji forum. Na obecnej (umierającej) to zlikwidowano, a z czego często korzystałem i było wygodne wg mnie mnie. Możliwe, że ludzie nie pamiętają. Mianowicie gdzieś z lewej strony postu jak jest avatar, liczba napisanych postów/reakcji, to był jeszcze przycisk "Przewiń do góry". I tak przy każdym poście. Było to o tyle pomocne, że nie trzeba było przewijać rolką, tylko od razu lądowało się na górze strony po naciśnięciu. Dzięki czemu można było sobie od razu przejść następnie do swojego profilu, innego działu, portalu itp. Taka jakby rolka maks. do góry strony po naciśnięciu. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ale ogólnie w CP2077 czernie w HDR nie są takie jak powinny być. Są na youtube poradniki i można to trochę poprawić. Możesz sam się pobawić kapkę suwakami w grze+ ustawiania poziomów, stabilizacja czerni etc. w TV + HGIG. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Masz temperatury maks 82,5 maks na 7800x3d 80 maks na 9800x3d -
Przez Mar_s · Opublikowano
Ostatni raz ostrzegam, proszę natychmiast zakończyć wycieczki osobiste i wyzywania od "onuc" czy też "ukrofilów", następny dostaje 3 dni odpoczynku. A mamy długi weekend. -
Przez RTX5090 · Opublikowano
Jakby nie potrzeć to bardzo duża różnica.
-
-
Aktywni użytkownicy