co kupic,wymienic?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Odważnie ale w sumie jak masz obręcze to się nie dziwię... Sam chciałem przejść na Moza ale z obręczami spory koszt wychodzi Haha, czemu oni nie potrafią dać LC już.... od razu trzeba upgrade robić -
Przez MadDog · Opublikowano
Duża część laptopów ma teraz fukcję "power resetu". Odepnij laptopa od zasilania i przytrzymaj przycisk Power przez 1 minutę. Tak jak napisał Send1N może przywiesił się kbc. -
Przez B166ER · Opublikowano
Miałem okazję posłuchać Pana Tarczyńskiego w programie PBD Podcast. Zacznę od tego że nic się we mnie nie zmieniło w materii nie trawienia "szołmeństwa" a właśnie to cechowało aktywność Pana Tarczyńskiego we wspomnianym podkaście. Pan Tarczyński był nakręcony (mam nadzieję że nie naniuchany) że kilka razy zapomniał że jest gościem i wyglądało jak gdyby chciał przejąć rolę gospodarza co w mojej ocenie jest nie tylko brakiem ogłady ale i zwyczajnym chamstwem. Następnie cytował jakieś dane z Niebiosa jedne wiedzą jakiego źródła o najniższej nielegalnej imigracji do Polski oraz jakieś brednie o największym wzroście gospodarczym naszego kraju. Przeciętny obywatel USA nie wie nawet gdzie leży Polska więc zapewne to przeszło. Umizgom do Pana Prezydenta Trumpa końca nie było podobnie jak w stosunku do Amerykanów. Nie żałuję nikomu ale mam wrażenie że to była taka gra na przyszłość. Winnym nadmienić że w sytuacji kiedy ktoś (wybaczcie nie będę teraz sprawdzał) pojechał po Panu Tarczyńskim to ten zamiast wydzierać ryja cierpliwie go wysłuchał miast wchodzić w zdanie czy zakrzykiwać to akurat pozytywnie. Wypada jednak pamiętać że ludzi którzy udzielają się medialnie, których stać na odpowiednie doradztwo, wiedzą jak się zachować i potrafią sporo trenować. Daleki jestem od twierdzenia że Pan Tarczyński takie szkolenia czy doradztwo zaliczył ale realistycznie rzecz biorąc jeżeli swoje istnienie uzależnia się od rozpoznawalności, istnienia w mediach bla bla bla to któż ambitny czy zdesperowany nie zwiększy swoich szans? -
Przez galakty · Opublikowano
Lepiej "X", zawsze jak ściągałem chłodzenie to było rozsmarowane idealne (ciut za dużo nakładam ), choć ostatnio użyłem szpatułki bo dali. -
Przez boban666 · Opublikowano
Dzisiaj powinny do mnie dojechać nowe graty , zdecydowałem się na zmianę CPU. Sam jestem ciekawy jak będzie to wszystko wyglądalo po updejcie. Jeśli wymiana CPU , plyty , ramu , nie pomoże , zostaje jeszcze do zmiany M2 , bądź ewentualnie zasilacz , który mam niespełna od roku , ale na wykresach żadnych spadków napięć nie widać , na mierniku też nie. Ostatnią rzeczą która jeszcze może mi kolidować z płynna rozgrywką jest mój monitor , który może , mimo kompatybilności z GSync , nie bardzo ogarniać Gsync , bo tak jak pisałem wczesnien kupiłem przewód DP z certyfikatem VESA i nie bardzo to pomogło. Jak wszystko co napisałem powyżej nie pomoże , to wystawie to wszystko na sprzedaż , poczekam do przyszlego roku i kupie Switch 2 😁
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi