co kupic,wymienic?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Normalnie jestem w szoku, nikt by się nie spodziewał... -
Przez Klima · Opublikowano
Pośrednio do auta, 15m wąż do myjki, bo wkurzało mnie ciągłe przenoszenie myjki podczas mycia z seryjnym 6m wężem. Teraz myjka będzie sobie stała w jednym miejscu i będę mógł wygodnie chodzić z samą lancą. -
Przez Klima · Opublikowano
W Passacie wywaliło błąd nastawnika turbiny. Doczołgałem się do pracy w trybie SDI, poruszałem wtyczką i przewodami, po pracy błędu nie było, tylko DPF zaczął się wypalać i siwo za autem przy przyśpieszaniu. Muszę jutro przejrzeć wiązkę i samą wtyczkę od nastawnika. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,168571,31287468,szesc-lat-temu-mial-byc-dawca-organow-zyje-do-dzis-pewne.html -
Przez Raiven · Opublikowano
Również polecam Gigabyte MO27Q28G, pierwszy monitor OLED który przekonał mnie do przejścia z panelu VA i od miesiąca na nim działam dzień/noc (praca/zabawa) . Wykonuj odświeżanie pixeli, nie ustawiaj jasności na 100% i teoretycznie powinien kilka ładnych lat wytrzymać (jak będzie to się okaże, jeszcze dość nowy panel OLED). Jeżeli się zdecydujesz to mogę Ci podrzucić ustawienia które wziąłem z polecanych poradników. Poczytaj recenzje, poznaj zalety i wady. Niektóre wady da się ograniczyć/wyeliminować (ah ten vertical banding na 95% grayscale )
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi