Wybór budżetowej karty graficznej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@adashi dlatego tym bardziej obawiam się, że bardziej dbając o kasę i interes będzie nakłaniał Ukrainę do jeszcze większych ustępstw, na co wiadomo że Ukraina się nie zgodzi. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Wywiad Stanowskiego się ukazał, wertując od razu znalazłem kwiatki, w stylu, że według Stanowskiego Trzaskowski nie umie w small talk. Na ile powiedział prawdę, a na ile kłamie? https://wiadomosci.wp.pl/krzysztof-stanowski-dla-mnie-katastrofa-bylby-wynik-powyzej-4-proc-7155850019740192a -
Przez galakty · Opublikowano
Też mnie przeraża że Q3 cały czas jest online, ma kamery i dostęp do praktycznie wszystkiego... Nawet grając na PCVR przecież nie da się być offline, tutaj chciałbym typowy headset z portem DP i trybem offline. Niby nikogo interesować nie powinno co robimy w VR, ale mało to włamów jest? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Oczywiście, tylko po co mi coś jak to będzie na 5 min? A później pierdzielić się z wystawianiem, prowizjami itp itd, nie daj Boże trafić na jakiegoś dzbana że coś mu nie działa itp itd, więc pierdziele, mam święty spokój -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Dwie sprawy. Jedna, to że jak ktoś żyje z mękę, to umie w mękę. Druga natomiast to to, że retoryka lewicy jest oparta o "będziesz musiał to tamto i sramto. Ogólnie będziesz musiał starać się bardziej i będzie Cię to kosztować więcej". Natomiast retoryka prawicy: "będziesz miał więcej wolności, pozwolimy ci na to, tamto i sramto. Ogólnie bedzie cię to mniej kosztować, a przynajmniej tak będzie Ci się wydawało" Którą koncepcje łatwiej sprzedać?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi