Zestaw do 3000 zł do grania w fullhd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
@bbandi na najłatwiejszym jest podobnie, mutanty mają HP z kosmosu, broń na czerwono po 5 minutach, masz siłę na sprint kilka sekund mimo braku przeciążenia -
Przez bbandi · Opublikowano
To nie lepiej grać na najłatwiejszym poziomie? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Pierdu pierdu. Też kiedyś tak myślałem. Topowe konstrukcje potrafiły mi paść w okresie gwarancyjnym jak i najbardziej budżetowe chodzić bezproblemowo bardzo długo. W domowym PC do multimediów budżetowy mobas na H110 chodzi w ciągłej eksploatacji lata po gwarancji. Znowu prawie identyczna płyta tego samego producenta zdechła mi krótko po gwarancji i nie nadawała się do naprawy. Tutaj raczej ma znaczenie jaki konkretny egzemplarz Ci się trafił. Najważniejszym parametrem przy zakupie mobo jest okres gwarancji, a w 95% przypadków jest to 36 miesięcy (3 lata). Z płytami celuję zawsze pod współczynnik cena-jakość. Na przykładzie ASRocka z sygny - ma wszystko co potrzeba? Ma. Zechcę wsadzić coś pokroju 9800x3D czy tam 7800x3D albo następne generacje (wsparcie AM5 do 2027+ roku) to wsadzę i będzie chodziło. Zostanie 6 miechów do końca gwarancji? Pewnie ją sprzedam, ew. zostawię jak poprzednią płytę Gigabyte Aorus B450 ELITE V1. -
Przez Zachy · Opublikowano
@PiPoLiNiO sprawdzal ustawienia oc mnoznikiem na x670e hero... Wyniki w cb 22k a powinno byc 23-23.5k Cos nie halo u niego z tym wymuszeniem na sztywno bylo Ale testuj Panie i daj znac -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Tak zero problemów u mnie wersja z GP.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi