Kompatybilność zestawu (4000 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wuadator · Opublikowano
A powiedzcie mi jeszcze, bo znalazłem na jakimś forum temat odnośnie FLCK, a mianowicie, że ( w skrócie)najlepiej ustawić wartość zegarów pamięci podzielną przez 3 Tj. Obecnie testuję 6200 cl28 i teoretycznie na cl30 miałem stabilne 2167 flck, puściłem teraz cl28 na 2067 i na razie godzinę w tm5 mieli bez błędu. Czy jest sens podbijać wyżej niż 2067, jeśli planuję mieć zegary na 6200? Pozdrawiam -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oj, nie doczytałeś. przeczytaj chociaż screen. I miej honor przyznać się do błędu. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Patrzę na niektóre recki tak jak Mestre dzisiaj, chyba największy plus tej gry to brak zbędnych mechanik. Ale na minus można niestety całą litanie utworzyć tylko nie ma to sensu, chyba wszystko zostało już przegadane Sam zauważyłem, że jak się doda parę modów, to gra już jest znośna, bo broń się nie psuje co magazynek, nie trzeba pakować 70 kul w mutanta itd tylko, mam dziwne wrażenie, że pobiegam tak, 3-5h i co poza widoczkami mi zostanie, gra od strony fabuły była jest i będzie słaba. A poza tym, to nie ma co zaoferować. Czuje, że jeśli jakoś ogarną ten a-life to modderzy mogą nam cudo dać za 2 lata, tylko znowu mamy to "może kiedyś". IMO kolejna gra, której brakło roku. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
No ale jak ma to być dla mnie regres skoro nie znam oryginału? -
Przez azgan · Opublikowano
Zapewniam że nie tylko Ty i zaskoczenia też nie ma że po 15h masz też już dosyć ale mogłeś przegapić wcześniejsze posty w tym spamie 😁. Generalnie tak, były dzisiaj już inne osoby które dobijając do podobnego etapu miały zbliżone wrażenia do Twoich 😉.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi