4090 zasilacz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
w media expert któraś wersja 5070ti, nie wentus wychodziła 2950zł z 36miesięcy gwarancji. -
Przez Send1N · Opublikowano
Phoenix pyka w COD'a a tam 9070XT robi dosłownie mielonkę z 5070Ti - "i tyle z tego produktu" -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@ptys Ale tak nawiasem mówiąc, czy czasem Rosja nie ponacjonalizowała majatków firm które wyprowadziły się z rosji? Może ktoś wie? Bo tu jest pewne pole do popisu. Wystawić wezwania do zapłaty za skonfiskowany majątek i pokompensowac z zamrożonych aktywów. Może tak. Wtedy jest jakaś podkładka. A jak podkładka jest zgodne z prawem, no to jest. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Przecież wiem, że to sterownik odstawia szopki tylko pytanie skąd, kiedy i dlaczego? Niczego dziwnego nie zauważyłem podczas korzystania z kompa o 14:13. To jest jakiś cyrk. -
Przez michasm · Opublikowano
@ptys to nie jest nic nowego. Jak rozprawa drugiej instancji się odbędzie i podtrzyma wyrok pierwszej instancji to ona znów się odwoła, a na sąd najwyższy czeka się więcej niż 5 lat. Już pisałem kiedyś, że nawet jak popełnisz cis za do grozi wysoka kara więzienia i Twoja wina jest bezsprzeczna, ale szkoda Ci młodości na odsiadkę to Jak masz kasę to spokojnie możesz kilkanaście lat się bujać z rozprawami, wyrokami, odwołaniami. 15 lat to tak na luzaczku. Po co iść do więzienia jest się ma 30 lat i pieniądze jak można to odsiedzieć w wieku 45 lat? To jest pełen legal. Żadne ukrywanie się. Pełna współpraca. Nawet przyznanie się do winy tego nie zmienia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi