Najlepszy laptop gamingowy za 4 tys złotych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie wiem jak było na PClabie ale tutaj kolega ma tylko jedne plecy, swoje własne które kończą się wiadomo gdzie. Prosiłbym o nie insynuowanie że ktokolwiek jest faworyzowany, tak jak mówiłem pozwalamy na dyskusję z jak najmniejszą ingerencją moderacji, a włączamy się tylko gdy jest to naprawdę konieczne. Kolega @_forfun_ otrzymał już kilka pouczeń, na razie są to tylko pouczenia bo uznałem że aklimatyzacja w nowym miejscu mogła być trudna dla niektórych, dlatego tylko na pouczeniu słownym się kończyło. Niestety najwyraźniej nie dociera, a więc następnego ostrzeżenia kolego @_forfun_ już nie będzie, tylko pożegnamy się na jakiś czas. -
Przez damyan123 · Opublikowano
Ja 3 razy flashowalem B650 jak kupiłem 7800x3d bo nie chciało się odpalić. A to tylko jedna kość ram była niedocisnieta 🤣 także patrz najpierw czy odpali od strzała a potem update bios 🤪 -
Przez Ali · Opublikowano
Dzień dobry @Mizu jednak... Xd Ale żeby było śmieszniej to zamówiłem ram z morele, dopłaciłem 20zl czy 25 za szybsza wysyłkę, ale standardowo GLS dał ciała i będzie na 12... -
Przez SethJames · Opublikowano
Ppwtarzam kolejny raz she niedostal Patcham ba pro jeszcze. A spiderman wyglada podobno genialnie z tym calym pssr -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja nie wiem jak ty przez tyle lat nie wyłapałem jeszcze permbana. Zwłaszcza że ty w agresywnym tonie rozmawiasz z prawie każda osobą z która się nie zgadzasz. Dobre musisz mieć plecy, dobre.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi