Chcesz dorobić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ja zawsze rozprowadzam odpowiednio cienką warstwę na całość, ale szpatułki nie używam, cienki kartonik jakiś laminowany/śliski co się ugina i układa mi najlepiej pasuję. Jak paliłem fajki to np. skrzydełko z górnej części kartonika było spoko Ten MX-7 leży u mnie nie otwarty, muszę w końcu wrzucić na cpu i sprawdzić. -
Przez VRman · Opublikowano
Każdy wiedział, że zdożeją. Nikt nie wiedział, że zapowiadane od pół roku podwyżki rzędu 30%, czyli 400> 550zł okażą się podwyżkami z 400 na 1600. -
Przez AudRob · Opublikowano
Przeszedłem w tamtym roku i ostatnio sobie trzy części Spider-Man , 2 części Kingdom Come Deliverance , Sillent Hill 2, Robocop, Unharted, Detroit Become Human, dwie części The Last of Us , MindsEye, Ghost of Tsushima. Teraz skończyłem Assassin’s Creed Valhalla podobała mi się chociaż jest długa. Czeka Indiana Jones i Stalker 2 już zacząłem ale przerwałem w tamtym roku. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ogólnie ceny stopniowo rosły od jakiegoś czasu, media podchwyciły temat już w momencie jak faktycznie jest drogo i mało na składach. -
Przez pavlo950 · Opublikowano
A mógłbyś podać swój sposób na usb i bridge do wifi (załóżmy, że wlo1)? Jakich opcji powinienem użyć? // i czy da się to z marszu ogarnąć z usera czy trzeba jakieś reguły do np polkitd (lub udev) dodawać? Jutro z rana bym u siebie posprawdzał. Dawno nie bawiłem się qemu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi