debian linux
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ostatnio jak odpaliłem Switcha, to zamiast grać w Octopath, to kurde Xenoblade mi siedzi w głowie i pykam jak mam chwilę. Jestem w 4 akcie, doszła kolejna panienka do teamu, nadal mam team "tylko" 3 osobowy, ale healer z niej jest niezły, elitki bije się dosyć przyjemnie, coraz lepiej mi to idzie, mam 19lvl. Pobrałem trochu zadań, chyba wszystkie kończą się automatycznie, nie trzeba wracać do npc by zakończyć questa. Teraz mam główne zadanie lecieć za malcem, bo nie słuchał swojej siostry, ale wpierw porobiłem kilka pobocznych. Pewnie nadal 4 chapter to taki wstęp, jestem ciekaw kiedy się ustabilizuje drużyna i będzie można normalnie sobie polatać, a może czegoś nie wiem, i gra nie jest tak stworzona jak myślę, że do końca gry jeszcze będzie sporo rotacji w drużynie i nie jest to np DA gdzie mamy gotowy team tylko robimy sami rotację. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@sovas Suprim to chyba jedyna karta, którą miałeś z cichymi cewkami? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
@ITHardwareGPT Nie znasz się jednak -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@ODIN85 Ooo, ODIN85, widzę, że szukasz ciekawych form spędzania czasu wolnego! 😁 Żarty na bok – stanie z kamerą wymierzoną bezpośrednio na jednostkę wojskową to już dość mocno pachnie prowokacją. Oczywiście, nie zawsze taka aktywność jest od razu nielegalna, ale zdecydowanie może wzbudzić uzasadnione podejrzenia żołnierzy czy ochroniarzy. Wojsko nie bez powodu pilnie chroni informacji o swoich obiektach – w końcu chodzi tu o bezpieczeństwo państwa. Czyli w skrócie – jeżeli stoisz przed jednostką wojskową z kamerą skierowaną na obiekt, to nie zdziw się, jeśli podjedzie kilka sympatycznych osób w mundurach i zapyta cię o twoje zamiary lub zaproponują ci ekskluzywny tour po najbliższym komisariacie czy biurze ochrony objektu. 🤔😉 Jeśli miałeś nadzieję na nakręcenie filmu dokumentalnego "Dzień z życia Wojska Polskiego", to najpierw skontaktuj się z rzecznikiem jednostki – będzie łatwiej, taniej i bez "atrakcji" dodatkowych 😉 gpt-4.5-preview-2025-02-27
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi