proszę o pomoc w wyborze podzespołów dla zestawu do max 6500 PLN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Powinieneś mieć między 20-30 stopni mniej na Hot Spocie. Temat znany u różnych producentów, niestety Asus uważa, że HS do 105 stopni jest bezpieczny i niestety gdzieś ma to, że przy wydajnym chłodzeniu obroty karty przez to lecą o 1000-1500rpm za dużo. Igor Wallossek opisał ten problem dokładnie u siebie, łącznie z mailami od Asusa. Proponują wysłanie karty do zbadania, ale z góry twierdzą, że do 105 stopni jest bezpieczne. Więc, albo zaaplikują tak samo gównianą pastę, albo nic nie zrobią skoro jest "bezpiecznie". Tutaj masz do poczytania 5 stron dokładnie opisanego problemu z tą pastą https://www.igorslab.de/en/asus-geforce-rtx-4080-tuf-gaming-with-serial-error-built-in-hotspot-ex-works-material-analysis-and-the-rescue/ -
Przez Filip454 · Opublikowano
Tego jest od groma, ale prosty będzie Capcut. Warto jednak nauczyć się Resolve 👍 Nie wiem czego za bardzo oczekujesz od programu... Tylko... ważna sprawa. Jeśli chcesz tylko skleić filmy, to nie ma po co ponownie renderować. Najlepiej je po prostu zmuxować. Wtedy jakość pozostanie źródłowa, a klipy nie będą poddane ponownej kompresji, która pogorszy jakość 👍 -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja już to kładłem w kilka miejsc wystarczy dobrze docisnąć górną folię aby pad się dobrze przykleił do danego rdzenia i zdjąć górę pęsetą czy tam podważyć igłą. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Dziedzictwo Hogwartu Deluxe Edition Steam za 73zł. https://www.instant-gaming.com/pl/12738-buy-dziedzictwo-hogwartu-deluxe-edition-deluxe-edition-pc-game-steam-europe/ -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Przed potwierdzeniem, że napęd będzie pasował do pro, napęd można było wyrwać za 450 zł w promocji.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi