Ulepszenie zestawu / ocena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
System walki jest prostacki i to pierwsza rzecz którą powinni poprawić po tylu latach. -
Przez Godlike · Opublikowano
Są takie storny gdzie z paniami się możesz za pieniążki spotkać, a za dodatkowe pieniążki pewnie ci się przebiorą za Triss, Yen czy utopca (co kto tam lubi :E) i wtedy dopiero można pomachać mieczykiem -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Do gry multi długoletnie dodatki mają sens do singla już nie. Wiedźmina można teraz kupić za 12zł. Kto Ci ma parę stówek za dodatek do niego? -
Przez ostryb · Opublikowano
Witam panowie. U ziomka w weekend przeczyściłem komputer Alienware Aurora chyba R9. Wymieniłem pastę na jedyny słuszny Honeywell. 10 stopni w dół przy BF6. Ale gdy przyjąłem się ramom coś mi nie pasuje. Ramy DDR4 są w slocie 3 i 4 bliżej procesora. Trochę to oznaczenie na płycie jest nie logiczne. Ja ramy bym włożył do slotu 1 i 2. Niestety nie miałem czasu żeby sprawdzić jak to wygląda w BIOSie. W weekend sprawdzę. Może Alienware tak ma być. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Ukraińcy wiedzą o banderze jedynie tyle ze był bohaterem bo walczył o wolność i jest synonimem patriotyzmu. I to wie ta grupa która nie ma pojęcia o jego wyczynach. Druga grupa osób mówi że był zbrodniarzem. Mniej więcej tak jak u nas 10 mln ludzi mówi że Duda to był długopis, a 10 mln mówi że to najlepszy prezydent, ot tyle. Ale Bandera bardzo ładnie grzeje patriotów i husarzy z Polski.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi