Cichy komputer do prac biurowych, internetu, itd [4k PLN]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Dzisiaj zamknąłem w Resident Evil: Village wątek Moreau - ten z wiatrakami i rybą - zajął mi 30 km na rowerku, z niedużą prędkością. Wątek jeden z fajniejszych w grze. @JeRRyF3D Z wagą zacząłem walczyć 2 lata temu i ogarnąłem temat 18 kg w ciągu roku. A teraz szukam możliwie przyjemnych rozwiązań, żeby utrzymać wagę w założonych widełkach. Granie na rowerku ma szansę być takim bezbolesnym rozwiązaniem. Jestem dobrej myśli. P.S. Przy 2100 kcal, bez aktywności tyję w tempie paru kg rocznie. Wagę utrzymuję przy 1900 kcal. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@MaxaM, kolejna porcja domysłów i zgadywanek. Ja natomiast opieram się na faktach. Próbujecie być mądrzejsi od inżynierów NVIDIA. Ty się mądrzysz o jakimś wypadaniu jakichś stałych danych, jakichś instrukcji z cache. Wiesz w ogóle o czym piszesz? -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Od siebie dodam, że podczas jazd testowych, a zwłaszcza wtedy gdy trzeba było dotrzeć do celu najszybciej wjeżdżam na stacje ładowania ze stanem typu -1/-2 myślnik 0 myślnik +5% (tak, poniżej "zera"). Kwestia tylko, by znać auto, którym się jeździ. Ale tak samo jest w spalinowym, gdzie czasem zasięg znika np. poniżej 50 km, to wtedy człowiek denerwuje się. -
Przez BEM.22 · Opublikowano
Ja grywam głównie na małych mapach TDM i te tematy 16 Vs 16 , napiszcie może do Dice niech wam dużą mapę zrobią -
Przez Mizu · Opublikowano
W przypadku tego MSI tak nie zrobi bo nadal nie ma innego niż ten z którym wyszedł (FW.014) Ale fakt, lepiej oglądać recki innych ludzi. Mało z nich będzie rzetelnych bo MSI poleciało z budżetem marketingowym i posmarowało praktycznie wszystkim większym twórcom, nawet tym mniejszym. Pewnie stąd taka chora cena monitora Co do tego MSI zdecydowałem, że go nie biorę. Cena w Polsce mnie zawiodła, szary plastik na dole jest brzydki z czarnymi ramkami, przymus używania DSC przy tym wykastrowanym DP2.1 porcie to też jakiś dziwny wybór ze strony MSI (mam kilka monitorów także DSC na pewno będzie przeszkadzać mi przy alt-tab), zamiast użyć proximity sensora jak ASUS to wepchali tam kamerke i trzeba czekać 10s na wybudzenie monitora - to też dla mnie porażka. Czekam na Asus PG34WCDN (Media Expert zaindeksowało go na swojej stronie na 5369zł, nie wiem jakie jest oficjalne MSRP, też strasznie drogi tylko po ASUSie akurat można było się tego spodziewać w porównaniu do MSI) Jeszcze lepiej jakby Gigabyte albo Alienware wypuściło monitor na tym samym panelu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi