Nowe wymienne pady do HyperX Cloud Alpha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Trzeba było się na coś w końcu zdecydować, a to i tak jak na moje potrzeby sprzęt sporo nad wyrost Aktualnie też mam Lenovo z 8550u i jakoś żyję Patrząc się czysto na stosunek ceny do podzespołów to pewno brał bym Acera no ale, że w domu od zawsze same lenova były i nie miałem z nimi problemu to wybór był sentymentalny Jeżeli jednak z jakiegoś powodu ten konkretny model to totalna wtopa - pisz. Jak będzie trzeba odeśle . -
Przez Kendi · Opublikowano
Dorzucam jeszcze test odczytu sektor po sektorze, który trwał prawie 6 godzin Dla porównania identyczny test wykonałem dla praktycznie takiego samego dysku, różniącego się jedynie pojemnością. Test przeleciał w 6 minut... Niżej screen. Skontaktowałem się z działem technicznym Corsair, zobaczymy co odpiszą -
Przez Pan Ciastovy · Opublikowano
@Asag Nie wiem jak ja mam ci to wytłumaczyć. Z jednej strony ja bym to zostawił może samo przejdzie lub nie, a z drugiej strony jak tak bardzo chcesz kopać to zostało sprawdzić zasilacz, płyta głowna. A najlepiej to rozebrać całego komputra i złozyć od nowa (zawsze działa) wyjmij baterię bios i zewrzyj styki baterii na 10 sekund na wyłączonym zasilaczu i wyjętej wtyczce zasilacza. W swojej historii naprawiania miałem jedny taki wybryk że długo się wyłączał przyczym wentylatory wyły na full przez 10 sekund, a przyczyna była widoczna gołym okiem wybrzuszone kondensatory, ale u ciebie to nie występuje. -
Przez daerragh · Opublikowano
INFO: Stardew Valley dostalo wreszcie update 1.6.9 na wszystkie platformy (na Switcha tez). Changelog: https://store.steampowered.com/news/app/413150?updates=true&emclan=103582791440692154&emgid=4445708897933590757 EDIT: ....i juz ukazal sie hotfix 1.6.10...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi