Skocz do zawartości

Nowe wymienne pady do HyperX Cloud Alpha

Santino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie czy ktoś może wie gdzie mogę kupić nowe oryginalne pady do słuchawek HyperX Cloud Alpha? Mogą być też nieoryginalne ważne by były dobrej jakości i pasowały bo sprawdzałem trochę i jest pełno chłamu, który albo nie pasuje albo jest tragicznej jakości. Z góry dzięki za polecenia oraz pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Ja kupiłem te https://allegro.pl/oferta/2x-czarne-zapasowe-wymienne-nauszniki-na-sluchawki-do-naprawy-sluchawek-15282801673 dobra jakość i nigdy więcej padów z eko skóry ;) komfort jest nieporównywalny względem oryginałów które przyklejają się do uszu + jest o wiele chłodniej, przez pierwszy dzień można mieć wrażenie że trochę mniej tłumią otoczenie co jest normalne przy bardziej oddychającym materiale ale po kilku godzinach się przyzwyczajasz i zapominasz a plusów jest więcej. A co do spasowania to nie jest tak że któreś nie pasują jeżeli masz w opisie że pasują :E tylko założenie wymaga odpowiedniej techniki, często można mieć wrażenie że pady zwyczajnie nie pasują bo ktoś nie umie po prostu ich założyć, przyznam szczerze że z tymi które podlinkowałem wyżej też szarpałem się 15 minut :szatanek:

Edytowane przez Send1N