Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Solo · Opublikowano
Nie wdając się w szczegóły, powiedzmy że mogę sobie pozwolić na głupotę, ale szczerze mówiąc zastanawiam się czy jest sens, czy nie jesteśmy na jakimś "piku" cenowym, bo to przecież jest nienormalne, żeby topowa karta do gier kosztowała sporo więcej niż jeszcze kilka lat temu profesjonalne karty dla grafików. Co do sensowności 5090, to w sumie od zawsze tak robiłem: raz na kilka długich lat kupowałem topowy sprzęt i miałem spokój z zastanawianiem się, czy wymagające gry na tym pójdą. Ale tym razem sporo czasu minęło, jadę na 1080Ti i komputer ma chyba już blisko 10 lat, więc czas na zmianę. Może masz rację, może 5080 byłoby jednak rozsądniejsze, muszę o tym pomyśleć. No ale gdybym jednak chciał coś naprawdę mocnego, co na 5 lat albo i dłużej by w miarę starczyło, to chętnie usłyszałbym jakieś propozycje konfiguracji, bo nie ukrywam że poza grafiką, to nie jestem niestety w temacie. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Już to zgłaszałem kiedyś w oficjalnym temacie dotyczącym zmian na stronie. Raczej bym nie liczył na jakieś zmiany. Widocznie się klika. Choć np. takie zachodnie TPU ma całkiem normalne tytuły i żyją. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Cześć, Tak chciałem się podzielić jakby ktoś z jakiegoś powodu chciał kupić nową nagrywarkę DVD do laptopa. Kumplowi dzisiaj przyszła "NOWA" LG GTC2N.CHLA10B zakupiona w mirabelowym sklepie. Produkcja: Czerwiec 2025 No ale jakaś dziwna ta naklejka. Po bliższym sprawdzeniu Grudzień 2014 Mam nadzieję, że w branży spożywczej nikt nie podłapie tego patentu bo mamy przejebane... -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zobaczymy co wniesie opozniony o 1 msc sezon drugi a jak nadal bedzie klapa to na nic wiecej bym juz nie liczyl.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi