SylwesterI. 94 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Rozumiesz, że taka jest formuła konferencji? Są pawilony narodowe i tam są flagi tych narodów i Ukrainy, jest część oficjalna i tam są flagi wszystkich państw. Ostatni mój post w tej sprawie, tyle lat szkoły nie dało rady, to ja czasu nie będę tracił, takie same bzdury jak z powodzianami, czy czymkolwiek ze spamu który wrzucisz 1 1
Winter 402 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, LeBomB napisał(a): Dobra, to teraz pytanie tak z ciekawości. Na dole masz zdjęcia dwóch par. W każdej z nich jedna z osób to osoba transpłciowa czyli taka, której tożsamość płciowa, ekspresja płciowa i/lub zachowania różnią się od tych kulturowo związanych z płcią, do której zostały przypisane w momencie urodzenia. W obu przypadkach pokazanych na poniższych zdjęciach te osoby nie przeszły pełnego procesu zmiany płci zachowując kobiece narządy płciowe, co sprawiło, że te osoby urodziły dzieci wyglądając już tak jak na poniższych zdjęciach. Ciekawi mnie czy potrafisz wskazać na poniższych zdjęciach które to osoby transpłciowe bez wyszukiwania tych zdjęć w sieci, a po prostu oceniając po wylgądzie? Czyli napisać zdjęcie nr 1 uważasz że to osoba z lewej/prawej i to samo do zdjęcia nr 2. Zdjęcie nr 1 Zdjęcie nr 2 Nie chcę się bawić w takie chore zabawy. To są ludzie psychicznie chorzy i tyle w temacie. 2
Pitt_34 86 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kandydat na prezydenta: https://www.facebook.com/share/v/1AkkTWyxzB/
Winter 402 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, LeBomB napisał(a): @Pitt_34 A przejrzałeś chociaż zdjęcia z twita który wrzucił @Winter? Z resztą on sam chyba ich nie przejrzał Spotkanie odbyło się w pawilonie brytyjskim, zatem wszystko jest jak najbardziej zgodne z tym co napisał @SylwesterI. Nie, nie jest. Pawilon owszem brytyjski, ale to jest przedstawiciel polskich władz. Jeśli naprawdę nie widzisz tutaj problemu to szkoda z tobą w ogóle dyskutować. 1 godzinę temu, Kris194 napisał(a): Ale wy macie wzmożenie na punkcie tej flagi. Polska musi być w sercu, nie wystarczy, że będzie na sztandarach. A ludzie na Zachodzie się uśmiechają fo siebie. Litości. 1 1
Mar_s 194 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Panowie kończymy już "Fun with Flags", i tak nikt nikogo do swojego zdania nie przekona, jak zawsze zresztą. 1
Winter 402 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Szymek zapomniał, że współrządzi. 1
Kelam 557 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @DiggerPo grzyba ruszałeś treść postu? Mogłeś dać info, a nie samemu kombinować. A teraz będzie ukryty. Jeszcze jeden taki numer i 3 dni wpadną.
ITProffesionalUser 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 11.11.2024 o 23:02, SylwesterI. napisał(a): Było? jest nadal: niektórzy wciąż myślą, że znajomość języka i fach w ręku to zbyt wysokie wymagania Bo przecież każdy człowiek musi mieć fach w ręku.Tylko co wtedy z zawodami niższego szczebla?Dlaczego się ze mnie wyśmiewasz,że próbuje cokolwiek ruszyć ze swoim życiem?Jakaś próba dowartościowania siebie? Dlaczego zaraz zakładasz,że za granice bez języka to patologia?W tamtym poście praktycznie porównałeś mnie do gości z Indii i innych krajów trzeciego świata. Mój wuja wyjechał w wieku 45lat za granicę,robi na magazynach,w weekendy często dorabia sobie jako kierowca i jest w stanie utrzymać tam siebie i wysyłać pieniądze do rodziny w Polsce. I UWAGA,pracuje w Niemczech. Nie znając języka Niemieckiego i angielskiego. Wywodzę się z małej (1500 osobowej wioski),gdzie większość aktywnych zawodowo wyjechała za granicę i jakoś nie widzę,żeby wracali do Polski.
Winter 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Camis Nie podoba mi się narracja RFK, że wszystkie szczepionki są złe. Można to łatwo i szybko zweryfikować, bo kiedy szczepionki zostały wprowadzone do obrotu to śmiertelność drastycznie spadła. Tutaj nie będę go bronił, bo koleś nie ma racji. Natomiast w przypadku COVIDu sprawa już nie jest taka zero-jedynkowa. Wszyscy byliśmy ofiarami ekspertymentu medycznego. W dodatku nie wiadomo jakie będą konsekwencje szczypawki w okresie 10-20 lat.
Camis 269 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Winter napisał(a): Tutaj nie będę go bronił, bo koleś nie ma racji. Ale wcześniej pisałeś że on nie jest antyszczepem. 8 minut temu, Winter napisał(a): szczypawki I od razu wiadomo kto piszę.
RyszardGTS 316 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gorąco w wątku... no to odrobinę muzyki, muzyka zawsze łagodzi obyczaje... 1
Winter 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Camis napisał(a): Ale wcześniej pisałeś że on nie jest antyszczepem. I od razu wiadomo kto piszę. Jeśli myślisz, że jestem wyborcą Konfy to muszę cię rozczarować. Szczepionki na COVID to był nieprzetestowany wał. Całe 3 lata byliśmy okłamywani w każdej kwestii. Jeśli w przyszłości pojawi się realne zagrożenie epidemią to ludzie to zignorują pamiętając do czego dopuszczali ówcześni decydenci.
Winter 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @RyszardGTS Czemu na tych filmikach ludzie zawsze wyglądają, jak pół dupy zza krzaka?
sk09372 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Winter napisał(a): Jeśli myślisz, że jestem wyborcą Konfy to muszę cię rozczarować. Szczepionki na COVID to był nieprzetestowany wał. Całe 3 lata byliśmy okłamywani w każdej kwestii. Jeśli w przyszłości pojawi się realne zagrożenie epidemią to ludzie to zignorują pamiętając do czego dopuszczali ówcześni decydenci. Jak zaczną padać jak muchy to ciężko to będzie zignorować.
RyszardGTS 316 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Winter Może być to spowodowane bólem dupy, ból dupy powoduje nagrywanie w pośpiechu "bez ogarnięcia się"? I don't know
Winter 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyszardGTS napisał(a): @Winter Może być to spowodowane bólem dupy, ból dupy powoduje nagrywanie w pośpiechu "bez ogarnięcia się"? I don't know Ale trzeba być debilem, żeby nagrywać takie filmy i potem udostępniać to po social mediach. Gwarancja zostania memem na całe dekady gwarantowana. 1
RyszardGTS 316 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://www.money.pl/gospodarka/nizszy-wiek-emerytalny-kobiet-to-nieuzasadniony-relikt-przeszlosci-7093029105290176a.html Polska "kukoldstanem" Europy? (najniższy wiek emerytalny dla kobiet oraz największa różnica pomiędzy wiekiem emerytalnym kobiet a mężczyzn) Austria była blisko lidera czyli Nas, ale wyłamują się... cieniasy 2
Camis 269 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu putler zakręcił gaz Austrii. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/strach-w-austrii-putin-nie-przebiera-w-srodkach-i-wlasnie-sie-zemscil/qdhmv3w https://wiadomosci.onet.pl/poznan/radoslaw-sikorski-zlozyl-publiczna-deklaracje-dotyczy-dwoch-ustaw/v51p5ht
kubikolos 146 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Gorąco w wątku... no to odrobinę muzyki, muzyka zawsze łagodzi obyczaje... Tj. 226:312 - przeżyjmy to jeszcze raz edit: po co te docinki o forumowiczach na koniec? Kelam. 1
Winter 402 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Już lata temu pisałem o tym na PCLabie. Kobiety mają w Polsce spore uprzywilejowanie - nie muszą iść na front w razie wojny, w większości dzieci są im dawane przez sądy, trafiają do zakładów półotwartych i ostatecznie przechodzą szybciej na emeryturę. Liczę, że ministra ds równości w końcu wyrówna te nierówności . 1
RyszardGTS 316 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ministra ds Równości sama powiedziała że równość nigdy nie jest "od linijki", jej słowa. Szkoda tylko że gdy "równość mężczyzn jest pod linijką" to jej to nie przeszkadza, a zarazem gdy "równość kobiet jest nad linijką" to też jej to nie przeszkadza... RÓWNOŚĆ, czego nie rozumiesz? Edytowane 1 godzinę temu przez RyszardGTS
TheMr. 196 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Camis To raczej Austria nie zapłaciła za gaz, a Gazprom zakręcił kurek za to. Ale to nie miało większego znaczenia bo Ukraina i tak miała zakręcić ten kurek od 1 stycznia.
ghostdog 34 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja liczę, że Derek Chauvin zostanie ułaskawiony przez Pomarańczowego. Wtedy wszystkim z lewej strony pęknie żyłka
Rekomendowane odpowiedzi