Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Pitt_34 no ciężko, bo najwyraźniej nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają takie konferencje. To nie było spotkanie dyplomatyczne z całym protokołem dyplomatycznym, tylko pogadanka na konferencji właśnie, gdzie w sumie ta konferencja ma trochę też model targowy. 

Edit: dobra, teraz doczytałem apel moderatora. Temat uważam z mojej strony za zakończony.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano

Polskie państwo teoretyczne. Ktoś wymalował banderowskie kolorki na pomniku, ale winni jak zwykle Polacy. Ani wzmianki, że kolorki są banderowskie. Ten ambasador już kilka miesięcy temu powinien być stąd wyrzucony, ale wiadomo, że Polską nie rządzą Polacy.

• Upvote 3
Opublikowano
2 godziny temu, Winter napisał(a):

Nie chcę się bawić w takie chore zabawy. To są ludzie psychicznie chorzy i tyle w temacie.

No i widzisz, a zadałem Ci proste pytanie, w dodatku pierwsze zdjęcie to są ci ludzie, co do których był Twój wcześniejszy wpis, że będzie o nich dokument w TNVZ w Nowej Zelandii. 

Unik świadczy jedynie o tym, że bałbyś się pomylić, żeby nie wyszło, że nie jesteś w stanie odróżnić, co wprowadziłoby mocny zgrzyt w narracji jaką prowadziłeś. Uniknięcie odpowiedzi wprowadza taki sam zgrzyt, ponadto świadczy, że nie chcesz dyskutować, a tylko manifestować pogląd, zatem ok, manifestuj sobie.

I tylko dla wyjaśnienia zdjęcie 1 osoba po prawo, zdjęcie 2 osoba po lewo. 

2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a):

Tło na pewno jest wklejone bo to widać, zatem gdzie jest oryginał nagrania?

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, LeBomB napisał(a):

No i widzisz, a zadałem Ci proste pytanie, w dodatku pierwsze zdjęcie to są ci ludzie, co do których był Twój wcześniejszy wpis, że będzie o nich dokument w TNVZ w Nowej Zelandii. 

Unik świadczy jedynie o tym, że bałbyś się pomylić, żeby nie wyszło, że nie jesteś w stanie odróżnić, co wprowadziłoby mocny zgrzyt w narracji jaką prowadziłeś. Uniknięcie odpowiedzi wprowadza taki sam zgrzyt, ponadto świadczy, że nie chcesz dyskutować, a tylko manifestować pogląd, zatem ok, manifestuj sobie.

I tylko dla wyjaśnienia zdjęcie 1 osoba po prawo, zdjęcie 2 osoba po lewo. 

To fajnie, że cię takie rzeczy kręcą, ale musisz poszukać sobie w tych tematach innego adwersarza. Temat LGBT zakończę tym, że chcieli mieć prawo tylko odwiedzać się w szpitalu, a skończyło się na narracji, że faceci też rodzą dzieci. Typowe dla lewactwa, metoda małych kroków, żeby ludziom zrobić wodę z mózgu. Na szczęście jednocześnie te same oszołomy pozwalają na importowanie muslimów, którzy zrobią z nimi porządek w przyszłości :E .

• Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

I na pewno to nie jest wypowiedź Sikorskiego też go wkleili

Tego nie wiem, bo nie ma źródła tego wystąpienia, nie ma napisane skąd to jest, żeby można było zweryfikować. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winter napisał(a):

To fajnie, że cię takie rzeczy kręcą

Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji i kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. 

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano
2 minuty temu, LeBomB napisał(a):

Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji, a potem kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. 

Wybacz, ale będę musiał się powtórzyć. Moja granica tolerancji kończy się na lesbijkach i gejach, bo mam wśród nich znajomych. Cała reszta to patologia i deprawacja.

Opublikowano
1 minutę temu, LeBomB napisał(a):

Nie, nie kręcą, sam pierwszy poruszasz takie tematy, a potem uciekasz od dyskusji, a potem kończy się właśnie takimi uwagami jak wyżej. Ja tylko zadałem Ci pytanie, na które po prostu nie zechciałeś odpowiedzieć więc z tego wyciągnąłem wnioski. 

Typowe, zaglądanie wszystkim do prywatności, a jak  się o coś zapytać to myk w krzaczki, jeszcze nie rozpozna i się ośmieszy, nawet nie zdając sobie sprawy, że uciekając, ośmiesza się jeszcze bardziej.

Wkleił tweeta redaktorzyny, który się pomylił, ale nie przeczytał go, ani sprawdził źródła, jak sprostowałem, to cichutko, oj jak cichutko, w internetach to mocny, a jak coś do czego, to pstryk i znika.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Winter napisał(a):

@RyszardGTS

Były wcześniej tiktoki z gówniarzami drącymi ryja, teraz wchodzimy na wyższy level :E .

Widziałem :E

Ja czasami lubię obejrzeć sobie program "The View" (prawdopodobnie jestem masochistą ;) ), Goldberg to jedno, ale babka która ma na imię "Joy" to mistrzostwo świata.

Opublikowano
13 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Typowe, zaglądanie wszystkim do prywatności

Jak wymagasz żebym zwracał się do ciebie Marysia, a wyglądasz ewidentnie jak Marian w sukience, to to już nie jest twoja prywatność.

• Upvote 1
Opublikowano

https://zyciewstylu.pl/post/polska-w-ogonie-europy-wydatki-na-zdrowie-daleko-ponizej-sredniej-ue

"Według opublikowanych przez Eurostat danych, Polska w 2022 roku przeznaczyła na ochronę zdrowia 6,4 proc. PKB, co jest jednym z najniższych wyników w Unii Europejskiej. Średnia unijna wynosiła w tym czasie 10,4 proc. PKB, a w przeliczeniu na mieszkańca różnica jest jeszcze bardziej widoczna – Polska wydała średnio 1137 euro, podczas gdy unijna średnia to 3685 euro."

"Pod względem wydatków na mieszkańca Polska znalazła się na trzecim miejscu od końca, wyprzedzając jedynie Rumunię (858 euro) i Bułgarię (990 euro)."

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, crush napisał(a):

Jak wymagasz żebym zwracał się do ciebie Marysia, a wyglądasz ewidentnie jak Marian w sukience, to to już nie jest twoja prywatność.

Tak ciekawe, Jan Maria Rokita, wygląda jak Jan, a dodaje Maria.

Ja mogę chcieć, żeby zwracano się do mnie Jaguar, to wyłącznie moja sprawa, nie chcesz się do mnie tak zwracać, to się nie zwracaj w ogóle, ale nie masz żadnego prawa mi tego zabraniać

Edytowane przez SylwesterI.