Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, LeBomB napisał(a):

A gdzie ja to napisałem? Ja tylko zwróciłem uwagę na fakt, że taki Nowozelandczyk może równie dobrze uważać jakieś nasze dziedzictwo kulturowe za "taniec małp". To działa w obie strony tak samo. 

Ale co nas ma interesować Nowa Zelandia? Ty masz jakieś grube kompleksy co i kto o nas powie/pomyśli.

Opublikowano
6 godzin temu, Camis napisał(a):

1731785968402-png.8258542

Przesadził, w tych czasach za powiedzenie oczywistej prawdy można zostać onucą

To oczywiste że to nie ukraina zdecyduje co się z nią stanie ale przecież tego się nie mówi otwarcie xD

6 godzin temu, Camis napisał(a):

Nie róbcie nadziei, przecież to oczywiste że na obecne czasy geopolityczne lepszym wyborem jest kandydat LPG xD

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Ludojad napisał(a):

Film dokumentalny "Reset"... Nic bardziej idiotycznego już chyba dzisiaj nie usłyszę :E

Co do samej tarczy

https://konkret24.tvn24.pl/polska/baza-w-redzikowie-jak-to-bylo-z-blokowaniem-budowy-tarczy-antyrakietowej-st8177330

Manipulacja to drugie imię ruskiej agentury i pożytecznych idiotów.

Edytowane przez Kris194
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Film dokumentalny "Reset"... Nic bardziej idiotycznego już chyba dzisiaj nie usłyszę

Trzeba obejrzeć i posłuchać prawdy, ale dla Was to inność jest normą a nie prawda. 

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Smoleńsk też oglądałeś jak dokument? 😆

Dokumenty w reset wystarczą, żeby wiedzieć co z kim i dlaczego mieliśmy i mamy do czynienia. No chyba , że chcesz  podważyć ważność dokumentów. 

Opublikowano
Teraz, Pitt_34 napisał(a):

Dokumenty w reset wystarczą, żeby wiedzieć co z kim i dlaczego mieliśmy i mamy do czynienia. No chyba , że chcesz  podważyć ważność dokumentów. 

Nie odpowiedziałeś na pytanie.

Dokumenty Macierewicza miały dowodzić zamachowi. A nadają się do podtarcia zada.

Dlaczego te wszystkie dokumenty nie zostały użyte do zatrzymań? PiSowskie młotki miały wszystkie organy - prokuraturę, sądy.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

I dowodzą, jeśli masz wątpliwości to Twój problem. 

Ty tak na serio ? Czy sobie żarty robisz ? 

To znowu nie jest odpowiedź.

Co tym razem przeszkadzało? Żydzi? Reptilianie?

PiS miał wszystkie organy ścigania.

A może potrzebowali 16 lat? Dowody były tak mocne, że 8 to zbyt mało?

Edytowane przez crush
  • Upvote 1
Opublikowano

Gdyby nie długopis i blokada reformy, byłoby to możliwe żeby rozliczyć i wsadzić ich wszystkich, i to był błąd PiSu że tego nie zrobił, ponoszą tego konsekwencje , doszło do tego, że typy które powinny siedzieć robią to co robią. Ale przyjdzie czas i mam nadzieję , że odpowiedzialni za obecną demolkę Polski będą siedzieć. Przyjdzie na nich czas. 

I nie ważne czy to zrobi PiS czy ktoś inny, ważne żeby posadzić odpowiedzialnych , żeby nigdy nikomu więcej do głowy nie przyszło zrobić kolejnego burdelu jaki mamy od roku. 

• Haha 1
Opublikowano

Aha. Ich prezydent - piesek, druga ulubiona istota Kaczyńskiego po kocie ich blokowała?

4 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

że odpowiedzialni za obecną demolkę Polski będą siedzieć. Przyjdzie na nich czas. 

To dokładnie tak jak ja. PiS do wora i do jeziora.

Opublikowano
7 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

Gdyby nie długopis i blokada reformy, byłoby to możliwe żeby rozliczyć i wsadzić ich wszystkich, i to był błąd PiSu że tego nie zrobił, ponoszą tego konsekwencje , doszło do tego, że typy które powinny siedzieć robią to co robią. Ale przyjdzie czas i mam nadzieję , że odpowiedzialni za obecną demolkę Polski będą siedzieć. Przyjdzie na nich czas. 

I nie ważne czy to zrobi PiS czy ktoś inny, ważne żeby posadzić odpowiedzialnych , żeby nigdy nikomu więcej do głowy nie przyszło zrobić kolejnego burdelu jaki mamy od roku. 

Ale co długopis ma do tego ,prokuraturą rządził Ziobro, nawet zarzutów nie postawił.

Opublikowano
11 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

PiS nic na nich nie miał, tylko bajki opowiadał o mitycznych złodziejach. Natomiast PiS był tak głupi, że przez 8 lat zrobili sobie z państwa własny folwark i teraz za to płacą. Sami się podłożyli, szczególnie ludzie Ziobry.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

Przyjdzie czas, postawią. Najpierw  oczyszczenie  sądów z ubeków i reszty czerwonej zarazy a potem niech zrobią swoje. 

Tak żeby doktryna neumana czy jak go zwał nie miała bytu. 

Hahahaha. 8 lat nie postawili. OSIEM K***A LAT.

I przez osiem lat nie dali rady oczyścić?

Ja wiem, że to jest banda nieudaczników ale żeby aż tak? 🤔

6 minut temu, Winter napisał(a):

Jakieś patusy wymalowały budynek MSN w Warszawie. Może nie był on piękny, ale za taki wandalizm ucinałbym ręce. 700 mln złotych na to poszło.

Nic nie widzę o tym? Są jakieś zdjęcia?

• Like 1