Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Były jakieś zarzuty nawiedzonego lewaka o homoseksualizm, ale koniec końców niczego nie upublicznił.
Nawet mainstream jechał wtedy po tym lewaku, że niech udostępni materiał albo zamknie japę.
Masz jakieś materiały to podeślij.

Opublikowano

Jak tak czytam Gordona to chociaz nigdy go nie widzialem na PCL - to rozumiem dlaczego ludzie mieli go dosc i polecial.

To taki wsciekly lewak ktory bedzie podgryzal kazdego z kim sie nie zgadza i jeszcze kwitowal to rozume/moralnoscia xD

@Umpero lepiej ignorować.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Chętnie byś je obejrzał, co? To normalne tam w tym obozie radykalnym :)

A jak śledczy zapozna sie z CP z dysku podejrzanego, to znaczy że pedofil?

Tak idiotycznych zaczepek to akurat z Twojej strony bym się naprawdę nie spodziewał.

Prawda jest taka, że żaden konkret tam nie wyszedł. A naprawdę jest tona innych kwestii w których te dzbany się ośmieszają.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
52 minuty temu, Umpero napisał(a):

To wiesz coś więcej czy spekulujesz jak ten lewak?
Chodziło mi o artykuły w internecie potwierdzające te plotki

A co, zgłosisz mnie jak jakiś prawak? :E

42 minuty temu, kubikolos napisał(a):

To taki wsciekly lewak ktory bedzie podgryzal kazdego z kim sie nie zgadza i jeszcze kwitowal to rozume/moralnoscia xD

Wściekły to raczej jesteś Ty, skoro zaczynasz od wycieczek osobistych. Boli?

41 minut temu, crush napisał(a):

A jak śledczy zapozna sie z CP z dysku podejrzanego, to znaczy że pedofil?

Tak idiotycznych zaczepek to akurat z Twojej strony bym się naprawdę nie spodziewał.

Prawda jest taka, że żaden konkret tam nie wyszedł. A naprawdę jest tona innych kwestii w których te dzbany się ośmieszają.

Ej no, ale gość na forum śledczym nei jest ;)

Nie, nie wyszedł żaden konkret, ale środowisko trochę o tym huczało. No, ale pozostałe kwestie, które wpisałem kolega postanowił zignorować (WYRWANE Z KONTEKSTU!) to sobie robię jaja z niego. Bo wiem, że się gotuje :)

Opublikowano
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A co, zgłosisz mnie jak jakiś prawak? :E

Chyba do oddziału dla ludzi z przerośniętym ego...

21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie, nie wyszedł żaden konkret, ale środowisko trochę o tym huczało. No, ale pozostałe kwestie, które wpisałem kolega postanowił zignorować (WYRWANE Z KONTEKSTU!) to sobie robię jaja z niego. Bo wiem, że się gotuje :)

Zawsze taki zorientowany na fakty, a tu ferment siejesz.
Standard po lewej stronie.

Opublikowano
1 godzinę temu, kubikolos napisał(a):

Bo wiadomo, jak gość nie łyka pisowsko-konfiarsko-ruskiej propagandy to na pewno lewak!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Digger napisał(a):

Bo wiadomo, jak gość nie łyka pisowsko-konfiarsko-ruskiej propagandy to na pewno lewak!

Jak ktoś wali tekstami żywcem wyjętymi z najgorszego szamba lewackich twitterowych trollowni to raczej prawicowy nie jest:E

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Zacytujesz taki tekst? Nie? To przestań zmyślać. Za każdym razem uciekasz z dyskusji ze mną :)

Do mnie teraz pijesz? Że niby uciekam przed tobą? Co tu cytowac. Przeciez ci juz pisalem, ze to wyglada jak kopiuj wklej z teczowego siedliska teczowych trolli na Discordzie. Moze zmien styl :)

4 minuty temu, Digger napisał(a):

Czyli według ciebie można być tylko prawicowym albo lewicowym, aha. :lol2:

Nie wiem skad te wnioski,. Ale faktycznie smiesznie :D

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano
2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

W 2015 roku mogłem wybudować świetny dom za ~300k zł, na wysokim standardzie. Obecnie bez 800k-1 mln nie ma co podchodzić.

Według danych GUS "Cena 1 m2 powierzchni użytkowej budynku mieszkalnego oddanego do użytkowania" wzrosła o jakieś 60% pomiędzy rokiem 2015 a 2023, w Poznaniu 10k na 1 m2 mieszkania to już za mało a chłop coś o dobrobycie gada :E

https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/przemysl-budownictwo-srodki-trwale/budownictwo/cena-1-m2-powierzchni-uzytkowej-budynku-mieszkalnego-oddanego-do-uzytkowania,8,1.html

Opublikowano
6 minut temu, Michaelred napisał(a):

Do mnie teraz pijesz? Że niby uciekam przed tobą? Co tu cytowac. Przeciez ci juz pisalem, ze to wyglada jak kopiuj wklej z teczowego siedliska teczowych trolli na Discordzie. Moze zmien styl :)

Nie wiem skad te wnioski,. Ale faktycznie smiesznie :D

Pisałeś, ale to zwykłe głupie kłamstwo.

dlatego proszę Cię o dowód. Pokaż mi tekst z tego „tęczowego discorda” i porównajmy razem.

a jeśli nie potrafisz to jest prosta sprawa - przestań kłamać na mój temat. Rozumiesz?

Opublikowano (edytowane)

Pisałeś, ale to zwykłe głupie kłamstwo.

Co jest niby kłamstwem? To jaki jest odbiór twoich wpisów to niby jest kłamstwo? Bo ci się to nie podoba? Wejdź sobie na dowolne tęczowe konto to zobaczysz wpisy o podobnym stylu zawziętości antykonfiarskiej.

dlatego proszę Cię o dowód. Pokaż mi tekst z tego „tęczowego discorda” i porównajmy razem.

Widziałem wiele takich wpisów na Discordzie i twitterze. Nie zdziwiłbym się jeśli stałbyś za jakiś kontem anty konfiarskim. Nie od dzisiaj przyglądam się dyskusji politycznej w mediach i pewne rzeczy jestem w stanie ocenić. Kwestia doświadczenia, może kiedyś też go nabierzesz.

a jeśli nie potrafisz to jest prosta sprawa - przestań kłamać na mój temat. Rozumiesz?

Każdym swoim wpisem udowadniasz, że jesteś tutaj naczelnym antykonfiarzem. Przestań pisać bzdury.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Michaelred napisał(a):

Każdym swoim wpisem udowadniasz, że jesteś tutaj naczelnym antykonfiarzem.

To akurat nie powód do wstydu, a nawet wskazuje na zdrowy rozsądek :witojcie2:

Edytowane przez SylwesterI.
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

myslisz, że jak sobie zmyślisz taki argument to ktoś cię potraktuje poważniej?

Sam tak robisz i jakoś ci to nie przeszkadza.

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Pokaż te „wiele”.

albo przestań łżeć na mój temat. To proste. 

Co ci mam pokazywać? Wpisy, które widziałem na przestrzeni lat? Nie archiwizuje całego internetu.

Opublikowano

@Michaelred

Ja nie zmyślam argumentów. Zawsze podaje linki i przedstawiam sensowne argumenty. Nawet tłumaczę punkt po punkcie.

tu rzucasz mi że przepisuje coś z discordow - proszę o dowody, albo zaprzestanie rozpowszechniania tych łgarstw. To bardzo proste. Zacznij używać argumentów prawdziwych - takich, które odnoszą się do tego co napisałem, a nie do Twoich urojeń.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ja nie zmyślam argumentów. Zawsze podaje linki i przedstawiam sensowne argumenty. Nawet tłumaczę punkt po punkcie.

Tak do tych argumentów, które ci pasują.

4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

tu rzucasz mi że przepisuje coś z discordow - proszę o dowody, albo zaprzestanie rozpowszechniania tych łgarstw. To bardzo proste. Zacznij używać argumentów prawdziwych - takich

Moim argumentem prawdziwym jest doświadczenie. Też wielokrotnie na to wskazywałeś. Może faktycznie nie przepisujesz niczego z tęczowych discordów, a to że te wpisy tak wyglądają to czysty przypadek. Może przyczyną jest po prostu to, że ludzie o pewnym usposobieniu myślą, piszą w podobny sposób;)