kubikolos 1 327 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Cytat Warszawianka roku 2024 na czele organizacji blokującej miasto Przewodniczącą inicjatywy wschód należącą do organizacji "ostatnie pokolenie" uhonorowano tytułem Warszawianki roku i to w tygodniu, w którym ta organizacja blokuje znowu miasto. https://um.warszawa.pl/-/znamy-warszawianke-roku-2024-i-warszawianke-mlodego-pokolenia 25 minut temu, johny11 napisał(a): Czekajcie, wy serio przeszliście z pclaba na to forum i się zgłaszacie wzajemnie do moderacji? Nie wierzę To nie wiedziałeś że tak to działa, wiesz ile gordon naprodukował raportów zanim go zbanowali?
GordonLameman 8 450 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 20 minut temu, Michaelred napisał(a): Tak do tych argumentów, które ci pasują. Yyyy, a mam może jeszcze przedstawiać argumenty w Twoim imieniu? 20 minut temu, Michaelred napisał(a): Moim argumentem prawdziwym jest doświadczenie. Też wielokrotnie na to wskazywałeś. Może faktycznie nie przepisujesz niczego z tęczowych discordów, a to że te wpisy tak wyglądają to czysty przypadek. Może przyczyną jest po prostu to, że ludzie o pewnym usposobieniu myślą, piszą w podobny sposób Ja gdy powołuję się na doświadczenia to zastrzegam, że to tylko moje i mogą być obarczone błędem poznawczym. Ty z tego "doświadczenia" robisz argument koronny i każdy inny odrzucasz. Poczytaj o błędach poznawczych i o tym, że możesz tkwić we własnej bańce. Ale ta bańka nie będzie prawdą. Oczywiście, że nie przepisuję niczego z discordów - nie mam konta na discordzie. usunęli je rok czy dwa lata temu za nieaktywnośc. A jedyny discord na jakim byłem był związny z pewną grą symulacyjną Poza tym - czy nie byłoby logicznym słuchać kogoś kto ma większe i szersze doświadczenie? 20 minut temu, Umpero napisał(a): Chyba na jakiegoś rodzaju znaczne ubytki w szarych komórkach Chodź, porównamy wykształcenie i osiągnięcia w życiu. Zobaczymy kto ma w czym ubytki.
Michaelred 324 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): usunęli je rok czy dwa lata temu za nieaktywnośc Serio? Dawno nie wchodziłem. nie wiedziałem, że kasuja 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Ty z tego "doświadczenia" robisz argument koronny i każdy inny odrzucasz. Nieprawda. Edytowane 29 Listopada 2024 przez Michaelred
GordonLameman 8 450 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) 4 minuty temu, kubikolos napisał(a): To nie wiedziałeś że tak to działa, wiesz ile gordon naprodukował raportów zanim go zbanowali? Cóż to za kolejne kłamstwo? Dopiero co napisałeś (dzisiaj, screen w załączeniu), że nie spotkałeś mnie na PCL, a teraz nagle twierdzisz, że wiesz jak to było? Łgarstwa to twoja natura, bo tak cię wychowano, czy to wymóg formalny bycia prawicowcem? Wbij sobie to swojej prawicowej głowy - nie puściłem ani jednego raporta na IT Hardware. Ani jednego. Czy Ty możesz o sobie napisać to samo? Nie pisz, bo wiemy że łgasz. 1 minutę temu, Michaelred napisał(a): Serio? Dawno nie wchodziłem. nie wiedziałem, że kasuja Wydaje mi się, że po wycieku i karze jaką dostali 1 minutę temu, Michaelred napisał(a): Nieprawda. Przekonamy się niebawem Edytowane 29 Listopada 2024 przez GordonLameman
kubikolos 1 327 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Cóż to za kolejne kłamstwo? Dopiero co napisałeś (dzisiaj, screen w załączeniu), że nie spotkałeś mnie na PCL, a teraz nagle twierdzisz, że wiesz jak to było? Łgarstwa to twoja natura, bo tak cię wychowano, czy to wymóg formalny bycia prawicowcem? Wbij sobie to swojej prawicowej głowy - nie puściłem ani jednego raporta na IT Hardware. Ani jednego. Czy Ty możesz o sobie napisać to samo? Nie pisz, bo wiemy że łgasz. Kłamstwo? Tak to sobie tłumasz w swojej bańce. Nigdy z tobą nie dyskutowałem na pcl ale na forum jest dostęp do całości nawet dzisiaj (dzisiaj to już w kopiach). Ty potrafiłeś zgłaszać posty za "głupi" hahaha Jak to przeglądam to nie dziwię się że dziesiątki raportów szły też na ciebie aż w końcu skończyło się banem. Zobacz na ten swój post jak ziejesz jadem o naturze, wychowaniu, głowie prawicowca, dokładnie ten sam śmietnik co pisałeś na pcl.
Umpero 979 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Chodź, porównamy wykształcenie i osiągnięcia w życiu. Zobaczymy kto ma w czym ubytki. W żopie mam twe osiągnięcia, ale widzę, że lubisz się mierzyć na materialne falusy... Nie będę podawał szczegółów bo nie lubię aż tak się obnażać. Twojego już widziałem bo żeś wyciągnął w jednym z tematów i się przechwalałeś, że dom wybudowałeś i kolejny krok w karierze to partner kancelarii. Mój jest za to taaaaaaaaaaaaaaaki długi.... Wykształcenie wyższe i podyplomowe z nauk ścisłych. Architekt oprogramowania w jednej z korporacji mających siedzibę na warszawskim mordorze. Dwa mieszkania w Warszawie z czego jedno 100m2, które obecnie użytkuję. W drodze dom pod Warszawą. Trójka dzieci i żona.
GordonLameman 8 450 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) @kubikolos Bzdura. Właśnie dlatego, że to bzdura to nie pokazałeś dowodu. Łgarz. @Umpero dziwne, bo piszesz jak ktoś kto ledwie podstawówkę przeszedł. Do tego twój wywód jest wewnętrznie sprzeczny. Niby nie chcesz pisać, a napisałeś 100m2? To mało. Nie do końca miałem na myśli materialne kwestie - raczej takie, gdzie udało się zaistnieć. Ale sam wybrałeś kwestie materialne 😂 edit Panowie, jest piątek wieczór. Ja się wylogowuje. Miłego wieczoru. Edytowane 29 Listopada 2024 przez GordonLameman 1
Umpero 979 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) @GordonLameman szedłem tropem przechwałek, które zawarłeś w jednym z tematów. Jednak z pychą to się masz za pan brat. Natomiast jak to mówią "pycha kroczy przed upadkiem". 100m2 to mało? Zależy gdzie Rozgłosu nie potrzebuję. Nie potrzebuję łechtać swojego ego jakimiś osiągnięciami "publicznymi". Wystarczą mi moje prywatne. Edytowane 29 Listopada 2024 przez Umpero 1
Kris194 4 720 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 53 minuty temu, kubikolos napisał(a): https://um.warszawa.pl/-/znamy-warszawianke-roku-2024-i-warszawianke-mlodego-pokolenia Skąd jest ten tekst? "Przewodniczącą inicjatywy wschód należącą do organizacji "ostatnie pokolenie" uhonorowano tytułem Warszawianki roku i to w tygodniu, w którym ta organizacja blokuje znowu miasto." W tym artykule co dałeś tego nie widzę.
Michaelred 324 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 44 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Panowie, jest piątek wieczór. Ja się wylogowuje. Miłego wieczoru. https://youtu.be/kfVsfOSbJY0
kubikolos 1 327 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 5 minut temu, Kris194 napisał(a): Skąd jest ten tekst? Artykul jest o wyborze a komentarz o jej dzialalnosci, o organizacji i blokadach znajdziesz w google
Kris194 4 720 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Godzinę temu, Michaelred napisał(a): Jak lewica dała się przekupić deweloperuchom to lipa Facet z Poznania i do tego z doświadczeniem, jest nadzieja
Digger 352 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 59 minut temu, Umpero napisał(a): Wykształcenie wyższe i podyplomowe z nauk ścisłych. Architekt oprogramowania w jednej z korporacji mających siedzibę na warszawskim mordorze. Dwa mieszkania w Warszawie z czego jedno 100m2, które obecnie użytkuję. W drodze dom pod Warszawą. Trójka dzieci i żona. I z taką łatwością łykasz te pseudo prawicowe ruskie brednie, jak to możliwe? Niesamowite. 1 2
Kris194 4 720 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 26 minut temu, kubikolos napisał(a): Artykul jest o wyborze a komentarz o jej dzialalnosci, o organizacji i blokadach znajdziesz w google Jak znajdziesz jeden, choć jeden dowód na to, że fundacja "Inicjatywa Wschód" należy do organizacji "ostatnie pokolenie" to proszę o podlinkowanie, ja nic takiego nie znalazłem. 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Nie widziałem, że z Putina to taki kabareciarz 1
CajraX 279 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Okazuje się, że Bosak też jest umoczony w Colegium Tumanum. Uczęszczał 2 semestry. Przynajmniej jest sprawiedliwie, bo już chyba wszystkie strony polityczne miały do czynienia z tą renomowaną uczelnią https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/krzysztof-bosak-o-collegium-humanum-jestem-zazenowany/l346e37 1
GordonLameman 8 450 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 „Wyrwane z kontekstu”, „fejk”, „on naprawdę studiował!!!!”, „to nie ważne, liczy się co mówi”, „to bezpardonowy atak bo Kofnederacja wygrywa”! to by tłumaczyło dlaczego wystawiają Mentzena.
kamassss 95 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 17 minut temu, CajraX napisał(a): Okazuje się, że Bosak też jest umoczony w Colegium Tumanum. Uczęszczał 2 semestry. Przynajmniej jest sprawiedliwie, bo już chyba wszystkie strony polityczne miały do czynienia z tą renomowaną uczelnią https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/krzysztof-bosak-o-collegium-humanum-jestem-zazenowany/l346e37 Ciekawe czy był tak głupi, czy tak leniwy, że nawet w takiej wydmuszce sobie nie poradził 1 1
Kris194 4 720 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Nie widziałem, że z Putina to taki kabareciarz No i pięknie, dostał zasłużenie "brudną szmatą" w ryj od prezydenta Kazachstanu. Edytowane 29 Listopada 2024 przez Kris194 1
Michaelred 324 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) 35 minut temu, CajraX napisał(a): Okazuje się, że Bosak też jest umoczony w Colegium Tumanum. Uczęszczał 2 semestry. Przynajmniej jest sprawiedliwie, bo już chyba wszystkie strony polityczne miały do czynienia z tą renomowaną uczelnią Umoczony bo studiowal 2 semestry? I jaki niby z tego ma mieć profit? Edytowane 29 Listopada 2024 przez Michaelred
hwdp43 1 704 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Ale nowosc . Juz dawno to wiadomo
Umpero 979 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): Umoczony bo studiowal 2 semestry? I jaki niby z tego ma mieć profit? Lewoskrętni już sobie budują narrację i zaraz będą wyciągać osprzęt na ladę by zmierzyć czy im coś w rozporku przybyło 1
Michaelred 324 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 6 minut temu, hwdp43 napisał(a): Ale nowosc . Juz dawno to wiadomo Tez mi sie wydaje, ze juz lata temu o tym bylo wiadomo.
ghostdog 905 Opublikowano 29 Listopada 2024 Opublikowano 29 Listopada 2024 Godzinę temu, CajraX napisał(a): Okazuje się, że Bosak też jest umoczony w Colegium Tumanum. Uczęszczał 2 semestry. Przynajmniej jest sprawiedliwie, bo już chyba wszystkie strony polityczne miały do czynienia z tą renomowaną uczelnią https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/krzysztof-bosak-o-collegium-humanum-jestem-zazenowany/l346e37 Przestępstwem jest jedynie kupienie dyplomu, ukończenie badziewnej uczelni nie niesie negatywnych skutków. Teraz będzie polowanie na czarownice. Wystarczy przekroczyć próg Collegium Tumanów. To samo można powiedzieć o różnych certyfikatach ze szkoleń. Człowiek jedzie na takie szkolenie, coś tam posłucha, trochę pochleje i dostaje certyfikat. Mam tyle papierów, że mógłbym wytapetować swoje mieszkanie 2
Rekomendowane odpowiedzi