Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

Warszawianka roku 2024 na czele organizacji blokującej miasto

Przewodniczącą inicjatywy wschód należącą do organizacji "ostatnie pokolenie" uhonorowano tytułem Warszawianki roku i to w tygodniu, w którym ta organizacja blokuje znowu miasto.

https://um.warszawa.pl/-/znamy-warszawianke-roku-2024-i-warszawianke-mlodego-pokolenia

:lol2:

25 minut temu, johny11 napisał(a):

Czekajcie, wy serio przeszliście z pclaba na to forum i się zgłaszacie wzajemnie do moderacji? Nie wierzę :E

To nie wiedziałeś że tak to działa, wiesz ile gordon naprodukował raportów zanim go zbanowali? xD

Opublikowano
20 minut temu, Michaelred napisał(a):

Tak do tych argumentów, które ci pasują.

Yyyy, a mam może jeszcze przedstawiać argumenty w Twoim imieniu?

20 minut temu, Michaelred napisał(a):

Moim argumentem prawdziwym jest doświadczenie. Też wielokrotnie na to wskazywałeś. Może faktycznie nie przepisujesz niczego z tęczowych discordów, a to że te wpisy tak wyglądają to czysty przypadek. Może przyczyną jest po prostu to, że ludzie o pewnym usposobieniu myślą, piszą w podobny sposób;)

Ja gdy powołuję się na doświadczenia to zastrzegam, że to tylko moje i mogą być obarczone błędem poznawczym. Ty z tego "doświadczenia" robisz argument koronny i każdy inny odrzucasz. 

Poczytaj o błędach poznawczych i o tym, że możesz tkwić we własnej bańce. Ale ta bańka nie będzie prawdą.

Oczywiście, że nie przepisuję niczego z discordów - nie mam konta na discordzie. usunęli je rok czy dwa lata temu za nieaktywnośc. A jedyny discord na jakim byłem był związny z pewną grą symulacyjną :)

Poza tym - czy nie byłoby logicznym słuchać kogoś kto ma większe i szersze doświadczenie? :)

20 minut temu, Umpero napisał(a):

Chyba na jakiegoś rodzaju znaczne ubytki w szarych komórkach :hihot:

Chodź, porównamy wykształcenie i osiągnięcia w życiu. Zobaczymy kto ma w czym ubytki. :)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

usunęli je rok czy dwa lata temu za nieaktywnośc

Serio? Dawno nie wchodziłem. nie wiedziałem, że kasuja :D

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ty z tego "doświadczenia" robisz argument koronny i każdy inny odrzucasz. 

Nieprawda.

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, kubikolos napisał(a):

To nie wiedziałeś że tak to działa, wiesz ile gordon naprodukował raportów zanim go zbanowali? xD

Cóż to za kolejne kłamstwo?

Dopiero co napisałeś (dzisiaj, screen w załączeniu), że nie spotkałeś mnie na PCL, a teraz nagle twierdzisz, że wiesz jak to było?

Łgarstwa to twoja natura, bo tak cię wychowano, czy to wymóg formalny bycia prawicowcem?

Wbij sobie to swojej prawicowej głowy - nie puściłem ani jednego raporta na IT Hardware. Ani jednego. Czy Ty możesz o sobie napisać to samo? Nie pisz, bo wiemy że łgasz.

image.thumb.png.20e4ebcebaeec2daf73390883a58355d.png

1 minutę temu, Michaelred napisał(a):

Serio? Dawno nie wchodziłem. nie wiedziałem, że kasuja :D

Wydaje mi się, że po wycieku i karze jaką dostali :)

1 minutę temu, Michaelred napisał(a):

Nieprawda.

Przekonamy się niebawem :)

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Cóż to za kolejne kłamstwo?

Dopiero co napisałeś (dzisiaj, screen w załączeniu), że nie spotkałeś mnie na PCL, a teraz nagle twierdzisz, że wiesz jak to było?

Łgarstwa to twoja natura, bo tak cię wychowano, czy to wymóg formalny bycia prawicowcem?

Wbij sobie to swojej prawicowej głowy - nie puściłem ani jednego raporta na IT Hardware. Ani jednego. Czy Ty możesz o sobie napisać to samo? Nie pisz, bo wiemy że łgasz.

Kłamstwo? xD Tak to sobie tłumasz w swojej bańce.

Nigdy z tobą nie dyskutowałem na pcl ale na forum jest dostęp do całości nawet dzisiaj (dzisiaj to już w kopiach).

Ty potrafiłeś zgłaszać posty za "głupi" hahaha :lol2: Jak to przeglądam to nie dziwię się że dziesiątki raportów szły też na ciebie aż w końcu skończyło się banem.

Zobacz na ten swój post jak ziejesz jadem o naturze, wychowaniu, głowie prawicowca, dokładnie ten sam śmietnik co pisałeś na pcl.

Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Chodź, porównamy wykształcenie i osiągnięcia w życiu. Zobaczymy kto ma w czym ubytki. :)

W żopie mam twe osiągnięcia, ale widzę, że lubisz się mierzyć na materialne falusy...
Nie będę podawał szczegółów bo nie lubię aż tak się obnażać.

Twojego już widziałem bo żeś wyciągnął w jednym z tematów i się przechwalałeś, że dom wybudowałeś i kolejny krok w karierze to partner kancelarii.

Mój jest za to taaaaaaaaaaaaaaaki długi....
Wykształcenie wyższe i podyplomowe z nauk ścisłych.
Architekt oprogramowania w jednej z korporacji mających siedzibę na warszawskim mordorze.
Dwa mieszkania w Warszawie z czego jedno 100m2, które obecnie użytkuję. W drodze dom pod Warszawą.
Trójka dzieci i żona.

Opublikowano (edytowane)

@kubikolos

Bzdura.

Właśnie dlatego, że to bzdura to nie pokazałeś dowodu. 

Łgarz.

@Umpero

dziwne, bo piszesz jak ktoś kto ledwie podstawówkę przeszedł. Do tego twój wywód jest wewnętrznie sprzeczny. Niby nie chcesz pisać, a napisałeś :)

100m2? To mało.

Nie do końca miałem na myśli materialne kwestie - raczej takie, gdzie udało się zaistnieć. Ale sam wybrałeś kwestie materialne 😂

edit

Panowie, jest piątek wieczór. Ja się wylogowuje. Miłego wieczoru. 

Edytowane przez GordonLameman
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@GordonLameman szedłem tropem przechwałek, które zawarłeś w jednym z tematów.
Jednak z pychą to się masz za pan brat.
Natomiast jak to mówią "pycha kroczy przed upadkiem".

100m2 to mało? Zależy gdzie :lol2:

Rozgłosu nie potrzebuję. Nie potrzebuję łechtać swojego ego jakimiś osiągnięciami "publicznymi".
Wystarczą mi moje prywatne.

Edytowane przez Umpero
  • Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, kubikolos napisał(a):

Skąd jest ten tekst?

"Przewodniczącą inicjatywy wschód należącą do organizacji "ostatnie pokolenie" uhonorowano tytułem Warszawianki roku i to w tygodniu, w którym ta organizacja blokuje znowu miasto."

W tym artykule co dałeś tego nie widzę.

Opublikowano
59 minut temu, Umpero napisał(a):

Wykształcenie wyższe i podyplomowe z nauk ścisłych.
Architekt oprogramowania w jednej z korporacji mających siedzibę na warszawskim mordorze.
Dwa mieszkania w Warszawie z czego jedno 100m2, które obecnie użytkuję. W drodze dom pod Warszawą.
Trójka dzieci i żona.

I z taką łatwością łykasz te pseudo prawicowe ruskie brednie, jak to możliwe? :woot: Niesamowite.

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, kubikolos napisał(a):

Artykul jest o wyborze a komentarz o jej dzialalnosci, o organizacji i blokadach znajdziesz w google

Jak znajdziesz jeden, choć jeden dowód na to, że fundacja "Inicjatywa Wschód" należy do organizacji "ostatnie pokolenie" to proszę o podlinkowanie, ja nic takiego nie znalazłem.

• Upvote 1