2 złącza są potrzebne powyżej 250W.
Moje oba 7950x3d działają na 1x 8 pin, max co wyciągniesz z procesora to 145W, może na ekstremalnym OC z zewnętrznym zegarem (asusy ?) wyjdzie trochę więcej.
Tymczasem w OBWE, ZPRE i innych międzynarodowych instytucjach na wieść co mówi i robi PiS, gdy decyzje o zabraniu kasy PiS-owi są podparte rzetelnymi i jawnymi dowodami.
Jak tylko syn skończy grać w Gta to uruchomię PC na nowo i usunę apke NVidia , ostatnio miałem problem z save tzn miałem 5 h gry za sobą i nagle jakby save zniknęły bo gra startowała od początku 😑
Ludzie są negatywnie nastawieni ponieważ nie lezy im główna bohaterka. Rzadko się zdarza aby bohater był negatywnie postrzegany. Najczęściej jest tak zaprojektowany aby budził pozytywne emocje, w najgorszym wypadku można podejść do niego neutralnie. Kto nie lubił grać Joelem lub Nathanem? To byli bohaterowie idealnie skrojeni pod graczy. Ja nie mam nic przeciwko graniu kobietą (choć bardziej leży mi granie facetem). Pasowało mi granie Jill Valentine w RE3 bo to była fajna bohaterka, natomiast babka z Control mi już mniej leżała ale miałem do niej neutralny stosunek. Nie wiem jak wyjdzie ostatecznie Intergalactic ale już wiem, że nie leży mi projekt głównej bohaterki.
Rekomendowane odpowiedzi