Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
No i właśnie Gdańsk nie odbierał. ~15minut powisiałem na słuchawce, ale natłok przedświąteczny, linia zajęta. Znudziło mi się, odszukałem formularz kontaktowy, po kilku godzinach jest odzew z instrukcją, jak to uregulować. Przelew na konto, w tytule nr. Zamówienia - brzmi legitnie? Jeszcze dumam, jak się upewnić, komu ja ten ewentualny przelew zrobię? Trochę mój overthinking, ale wiecie, jak to w dzisiejszych czasach jest. Spróbuję dodzwonić się na infolinię i zweryfikuję podany nr. Konta, czy to na pewno konto MediaM, a nie jakiegoś pracownika -
Przez Doamdor · Opublikowano
Chyba kolega nie kupił pamięci i dysku, że teraz jest tak sfrustrowany obecną sytuacją. To jest biznes, wchodzisz, albo giniesz. Nie są to produkty pierwszej potrzeby. -
Przez Zhao · Opublikowano
W sensie gdzie? u mnie czy u Amazone? Dostałem zwrot za Inno3d - Zotaca już nie ma/MSI też No i tak sobie siedziałem i patrzę na te ceny Bezosa i bum Zobaczymy czy będzie wysłane i co przyniesie przyszłość Nie chcę wyjść jak jakiś antybohater naszych sklepów - ME przyjął zwrot bez niczego i zwrócił kasę co do złotówki (chyba wiedzą,że to Zhao z PClab/ITH ) Nie obraziłbym się jeszcze jakby jakiś sklep dał takiego Astral/MSI w cenie 12k klaskałbym clap clap -
Przez lokiju · Opublikowano
Czyli wbudowanej pamięci będzie 128GB ale w cenie 512 a resztę sobie uzupełnij kartą pamięci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi