Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bosak chyba jakiś deal już ma załatwiony, że ciągle się powtarza.

Już wszyscy wyborcy Konfy o tym wiedzą, jak mają głosować... ile to będzie powtarzać?

Edytowane przez Szambo
  • Confused 1
Opublikowano

Włączyłem na chwilę, dzwoni jakiś wyborca konfederacji i wymysla co powiedział Trzaskowski, chociaż prowadzący mówi że tak nie powiedział, ale on wie lepiej. Dobra, jest głęboko :lol2: pytanie wkoncu zadał, chłop nawet nie wie z kim graniczymy 

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Tutaj wszystko jest przesądzone, jutrzejsze marsze są już bez znaczenia. Ci którzy mają obraną stronę albo zostali nakierowani, doskonale wiedzą na kogo oddadzą głos. Sprawa rozbija się teraz tylko o wyborców Zandberga, Brauna i tych, którzy nie głosowali w 1 turze. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Tutaj wszystko jest przesądzone, jutrzejsze marsze są już bez znaczenia. Ci którzy mają obraną stronę albo zostali nakierowani, doskonale wiedzą na kogo oddadzą głos. Sprawa rozbija się teraz tylko o wyborców Zandberga, Brauna i tych, którzy nie głosowali w 1 turze. 

Jest proste przesłanie,  ktoś sprzyjający Nawrockiemu wypuścił fejk ze niby Nawrocki złożył propozycje ułaskawienia dla Brauna jak będzie prezydentem , teraz jest prosta narracja jak wygra Trzaskowski to Braun do więzienia jak wygra Nawrocki to Braun na wolności , wiec wybór jest oczywisty dla tych ludzi , nawet Kukiz to grzał w republicePIS

25 minut temu, hwdp43 napisał(a):

Kiedy memcen powie na kogo glosowac ? 

- Zło to zło, Stregoborze - rzekł poważnie wiedźmin wstając. - Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.

Tak powinien odpowiedzieć wybitnym cytatem

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Reddzik napisał(a):

:E

tzw Beton zawsze co by nie było będzie głosować na PiS, tego się nie da zmienić. Tak zawsze jest, czy Trzask wygra wybory? Zapewne nie, bo niestety jak widzę nawet po discordach( np od jakiegoś growego youtubera) na których siedzę to dyskusje są stricte prawicowe, jak coś napisałem to zaraz zostałem zgaszony i to mocno, epitety lecą na lewo i prawo, nawet jeśli Nawrocki coś nie tak, to mało to ich interesuje, najważniejsze żeby "lewak" nie został prezydentem i tyle w temacie. Tam nawet nie ma miejsca na dyskusję, oni wiedzą najlepiej, a jak próbujesz się włączyć do dyskusji to jesteś od razu doprowadzony do pionu, że nie masz racji, głosu itp. Tzw kółko wzajemnej adoracji.

To tak jak na tym forum totalnie to samo , tylko tutaj jest jedna rzecz jest odwrotnie byle żeby "prawak" nie został prezydentem

Przejrzyj sobie tematy prezydencie i polityczne i zobacz jak jestem atakowany , wyzywany , bluzgają przeciwko mnie , wyzywają moja rodzinę , żądają likwidacji mojej osoby , zero argumentów i faktów z ich strony , kłamią , manipulują , wiedzą wszystko najlepiej no i najważniejsze jest to Tzw kółko wzajemnej adoracji.

@Voodoo2 @voodoo34 @Badalaman @Badalamann @Spl97 @TheMr. @VRman @Winter @huudyy @bergercs @Kris194 

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Bosak to wyjątkowy flet akurat 

Kawał węża, nigdzie nie pracował, i podejrzewam że niczego sensownego w życiu by nie robił poza bycie kompletną gnidą, kompletnie mściwy i odjechany typ. Stawiam worek ziemniaków że prędzej czy później weźmie się za łby z Mentzenem. I szczerze choć nie przepadam za konfederacją to kibicuje Mentzenowi żeby się rozprawił z bosakiem i jego tałatajstwem.

Edytowane przez jameshook93
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Każdy ma prawo do opinii, nie musimy się we wszystkim zgadzać. 

Co inne jest napisać hej @Element Wojny nie masz racji bo fakty są takie i się mylisz albo hej ty piszesz tak a ja uważam inaczej bo cos tam , a co innego jest to co wyprawiają tutaj niektórzy użytkownicy wskazani w moich poprzednich postach , gdzie z ich strony możemy spotkać się tylko z  hejtem , wyzwiskami , bluzgami , kłamstwami , manipulacjami , pochwalaniem przestępstw , ataki na rodzinę , żądania likwidacji ludzi , awantury itd

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Co inne jest napisać hej @Element Wojny nie masz racji bo fakty są takie i się mylisz albo hej ty piszesz tak a ja uważam inaczej bo cos tam , a co innego jest to co wyprawiają tutaj niektórzy użytkownicy wskazani w moich poprzednich postach , gdzie z ich strony jest hejt , wyzwiska , bluzgi , kłamstwa , manipulacje , pochwalanie przestępstw , ataki na rodzinę , żądania likwidacji ludzi , awantury itd

Ale ja mam na to inny sposób - połowa "kolegów" z Twojej listy wisi u mnie na banie. Mi się naprawdę nie chce tracić czasu na kłótnie, awantury czy inne pierdololo. Czasu mi żal na takie rzeczy. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Co inne jest napisać hej @Element Wojny nie masz racji bo fakty są takie i się mylisz albo hej ty piszesz tak a ja uważam inaczej bo cos tam , a co innego jest to co wyprawiają tutaj niektórzy użytkownicy wskazani w moich poprzednich postach , gdzie z ich strony jest hejt , wyzwiska , bluzgi , kłamstwa , manipulacje , pochwalanie przestępstw , ataki na rodzinę , żądania likwidacji ludzi , awantury itd

Ataki są tak silne, bo po prostu mężczyźni są emocjonalni, czego głównie prawactwo nie chce przyznać, bo to burzy im światopogląd idealnej wersji siebie. Bywa. Dlatego nie głosuje się na szurów którzy nawet nie znają siebie i swojej płci, a chcą mówić, że mają wiedzę o czymkolwiek politycznym. Zabawne. Najpierw od najłatwiejszych rzeczy niech zaczną. Wtedy może przestaną szczuć na kobiety i homo, bo zobaczą że sami są wadliwi i nabiorą pokory. W sumie na imigrantów też przestaną szczuć widząc, że biali i rodzimi też mają wiele za skórą.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie akurat nie interesuje prawak czy lewak zwał jak zwał. Ja do tego tak nie podchodzę, PiS jest złem w samym sobie, bo ma takich a nie innych polityków, ludzi którzy robią wiele złego, na ustach mają Polskę a tak na prawdę to nic nie działają, kradną jak popadnie- wiadomo do czego pieję, Prezydent im potrzebny do ułaskawienia swoich za te wszystkie machlojki, przekręty jakie właśnie zrobili. No i patrząc na Tv Republikę, czy TVPiS to jest jedna wielka propaganda rodem z Russia Today, zero metoryki, tylko paski grozy i epitety, szykany i szydzenie, dzielenie na lepszy i gorszy sort. Nie wiem czemu ta tzw prawica nie może inaczej dochodzić swoich racji, dochodzić do wyborców innym językiem niż mową nienawiści, mam też w rodzinie takich co raz głosują na PiS a raz na Konfę, póki nikt nie gada o polityce jest ok, ale jak się zacznie to z rodziny robi się "Wróg" nie mają poczucia że swoimi wyzwiskami itd robią drugiej osobie przykrość, bo normalnie nie potrafią rozmawiać. Ja tego nie rozumiem, i nigdy nie pojmę.

Politycy z tzw prawej strony są jacyś "wyskokowi" Braun ekscentryk, odbija chłopu, i innym politykom tak samo mniej lub bardziej.

Partia katolicka? A mi się wydaje, że idealnie można to podsumować: Modli się pod figurą, a diabła ma za skórą.

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 7
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Mnie akurat nie interesuje prawak czy lewak zwał jak zwał. Ja do tego tak nie podchodzę, PiS jest złem w samym sobie, bo ma takich a nie innych polityków, ludzi którzy robią wiele złego, na ustach mają Polskę a tak na prawdę to nic nie działają, kradną jak popadnie- wiadomo do czego pieję, Prezydent im potrzebny do ułaskawienia swoich za te wszystkie machlojki, przekręty jakie właśnie zrobili. No i patrząc na Tv Republikę, czy TVPiS to jest jedna wielka propaganda rodem z Russia Today, zero metoryki, tylko paski grozy i epitety, szykany i szydzenie, dzielenie na lepszy i gorszy sort. Nie wiem czemu ta tzw prawica nie może inaczej dochodzić swoich racji, dochodzić do wyborców innym językiem niż mową nienawiści, mam też w rodzinie takich co raz głosują na PiS a raz na Konfę, póki nikt nie gada o polityce jest ok, ale jak się zacznie to z rodziny robi się "Wróg" nie mają poczucia że swoimi wyzwiskami itd robią drugiej osobie przykrość, bo normalnie nie potrafią rozmawiać. Ja tego nie rozumiem, i nigdy nie pojmę.

Politycy z tzw prawej strony są jacyś "wyskokowi" Braun ekscentryk, odbija chłopu, i innym politykom tak samo mniej lub bardziej.

Wybacz ale to jest propaganda która sieje Koalicja Obywatelska , to jest tak samo jak z tym wetowaniem ustaw przez Andrzeja Dudę ze Koalicja Obywatelska nic nie może zrobić bo cały czas prezydent im wetuje ustawy a wyszło ze Prezydent Duda zawetował im 6 ( sześć ) +/- ustaw a podpisał 178 ustaw +/-

Mogli spokojnie rozliczyć PIS ale żelazna zasada nadal obowiązuje my nie ruszamy waszych wy nie ruszacie naszych i tak samo PIS za 2,5 roku nikogo nie rozliczy z Koalicji Obywatelskiej

Edytowane przez voltq
Opublikowano
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ale ja mam na to inny sposób - połowa "kolegów" z Twojej listy wisi u mnie na banie. Mi się naprawdę nie chce tracić czasu na kłótnie, awantury czy inne pierdololo. Czasu mi żal na takie rzeczy. 

Można i tak , ja wolę demaskować ich oszustwa i dzieki temu inni zobaczą jacy naprawdę są zwolennicy uśmiechniętej koalicji 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

On raczej nie powie, parobek Bosak jak Hołownia 15 minut po ogłoszeniu wyników I tury powiedział I powtarza to notorycznie i wszędzie gdzie się da 

Edytowane przez Voodoo2
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, voltq napisał(a):

Można i tak , ja wolę demaskować ich oszustwa i dzieki temu inni zobaczą jacy naprawdę są zwolennicy uśmiechniętej koalicji 

Cieszę się, że przynajmniej w odniesieniu do polskiej polityki, nie muszę już obierać stron. Wy w Polsce żyjecie, Wy decydujcie, ja sobie za dużo krwi napsułem w relacjach z rodziną i znajomymi przez politykę. A najnowszą "ofiarą" teście, właśnie wracają skłóceni z wakacji ze znajomymi, z którymi jeżdżą na urlop od ponad 5 lat, oczywiście poszło o tych dwóch kolesi z debat. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1