Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez eNeSik · Opublikowano
Do przechowywania danych to polecilbym HDD. Zwlaszcza jesli zalezy Ci na tych danych Osobiscie polecalem zawsze jakiegos WD Green (jesli jako magazyn danych a predkosci nie stanowią priorytetu) -
Podjalem 2 proby przejscia na Win11 - za kazdym razem instalowany na czysto, na drugi dysk. Pierwszy raz jakis rok temu, drugi ram - we Wrzesniu No za cholere nie moge sie przekonac do tego systemu a i wiele rzeczy mi w nim nie lezy (glownie jesli chodzi o UI) No i dziwnie, ale w wielu grach, mialem dziwny microstutter. Niby FPS stabilny, 1% i 0,1% w normie, frametime stabilny ale w odczuciach, no dziwne to bylo i za cholery nie moglem znalezc przyczyny. DPC Latency rowniez w normie. Sprawdzalem na 3 wersjach sterownika Nvidia. Z konca tamtego roku, z 2 kwartalu i najnowsze No nic, bede siedzial do konca na Win10 a pozniej sie czlowiek bedzie martwil -
Po Falloucie od Amazona - jestem pelen optymizmu. Mam nadzieje, ze nie skopią mojej ulubionej serii -
Przez Zachy · Opublikowano
Wiadomo kupuje sie tam gdzie wychodzi najtaniej z zalozeniem ze sklep musi dzialac na rynku xx lat nalepiej zeby w razie czego nie zostac z reka w nocniku. Ja preferuje brac z Komputronika, Proshopu, Morele, Amazonu czasami Sferis czy KRSystem lub x-kom. Tez mam niezly rozjazd tego gdzie co bylo kupowane. Ale jak skladsm komus csly zestaw to staram sie brac z 1 sklepu wszystko Kurde ciekawe czy do mnie dzis dotrze ten 9800x3d z x-komu, czy inpost dal ciala... Wg zamowienia z komputronika to maja 2-4dni na realizacje az ktoś w sklepie ich w Gdansku klepnie zamowienie w koncu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi