RyszardGTS 432 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @Michaelred Wieczór I kolejny stary wyga 1
Strutter 11 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 6 godzin temu, hubio napisał(a): Każdy moderator powinien mieć w sygnaturze czy woli na LEWO czy na PRAWO i kiedy ma dyżur wtedy łatwiej by pisać Na osi gospodarczej czy światopoglądowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rogi_ 7 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Od lat nic nie pisałem na PCL, ale jestem. Lekko zmieniony nick, bo jakiś czopek mi zajął. Większości tutaj i tak pewnie nawet po nazwach nie kojarzę. Edytowane 9 Listopada przez Rogi_ bo tak 1 1
hubio 69 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 13 godzin temu, Strutter napisał(a): Na osi gospodarczej czy światopoglądowej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) światpoglądowej bo o gospodarkę (niestety) to nikt się nie kłóci. A piszę niestety bo to są 1000 ważniejsze sprawy, ale politycy nas pozycjonują właśnie na wojenki światopoglądowe. Nikt mnie nigdy nie wyzwał ani z lewa ani prawa za krytykę polskiego ładu
shvmp00 3 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada PoisonedSnake z tej strony, na PcL od 19 lipca 2010 roku 2
RyszardGTS 432 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada @Rogi_ Mordeczko ty moja śmietnikowa, daj pyska @shvmp00 Siemka stary wygo 1
kamassss 24 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 12 godzin temu, Rogi_ napisał(a): Od lat nic nie pisałem na PCL, ale jestem. Lekko zmieniony nick, bo jakiś czopek mi zajął. Większości tutaj i tak pewnie nawet po nazwach nie kojarzę. O, ku... !! Rogi!!! Dobrze Cie widzieć 1
valdi200 3 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 20 Lat na pclab to kolejne 20 tutaj ELo 1 2
RyszardGTS 432 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada @valdi200 Cześć, 20 lat to nie ma to tamto
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) 22 godziny temu, Rogi_ napisał(a): Od lat nic nie pisałem na PCL, ale jestem. Lekko zmieniony nick, bo jakiś czopek mi zajął. Większości tutaj i tak pewnie nawet po nazwach nie kojarzę. No i jest znowu pierwsza liga labowa. Oto statystyki na dzisiaj. Nadal 400+ bez odpowiedzi, ale wysłane 30 nowych i dużo odpisało 👍 Edytowane 10 Listopada przez Filip454
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 10 godzin temu, shvmp00 napisał(a): PoisonedSnake z tej strony, na PcL od 19 lipca 2010 roku Uszanowanko 🤝
Meuron 2 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nadszedl i czas na mnie, na PCLabie od 2007. Dzien dobry 2
PepePanDziobak 14 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Witam. również od 2007 na pcl Edytowane 10 Listopada przez PepePanDziobak 1 2
Rogi_ 7 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Nie widzę działu sportowego na forum. Bo karty graficzne i podkręcanie procesora to nie dla mnie. Biega ktoś? Edytowane 10 Listopada przez Rogi_ 1
PepePanDziobak 14 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada coś tam sie biegało, czasem wyskoczę na jakieś luźne 5-6km od tak np po półrocznej przerwie . Ale po mieście i betonie to nie bieganie
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @PepePanDziobak @Meuron Cześć. Btw @Filip454dzięki za pw na labie, ale ja tu jakiś czas już jestem na ith. Chyba nie ma musu drugi raz konta zakładać . 2
lukadd 289 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 21 minut temu, Rogi_ napisał(a): Nie widzę działu sportowego na forum. Bo karty graficzne i podkręcanie procesora to nie dla mnie. Biega ktoś? Ja nie biegam, po szlakach trochę chodzę i rower. Dział sport jest i jest dział "zainteresowania" tam jest temat rowerowy i chyba dział "zainteresowania" to najlepsze miejsce na taki temat.
Rogi_ 7 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) @lukadd racja, sport jest. Ale taki bidny, że nic tam nie ma. Rowerem jeżdżę też, ale tylko do pracy. Edytowane 10 Listopada przez Rogi_
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 31 minut temu, Kelam napisał(a): @PepePanDziobak @Meuron Cześć. Btw @Filip454dzięki za pw na labie, ale ja tu jakiś czas już jestem na ith. Chyba nie ma musu drugi raz konta zakładać . Jasne, tak jak pisałem, ja po prostu już takie masówki wysyłam, że czasami się zapominam i do wielu już wysłałem. Wybacz, na tyle wiadomości to chyba można się pomylić 1
Rekomendowane odpowiedzi