Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada A propos nerwusów. Mam w pracy taką jedną współpracowniczkę z Brazylii. Lat 22. Oni w kulturze latino mają te swoje przyzwyczajenia do przytulania się i całowania na powitanie. Jak jej odmówiłem przytulanka to się młoda tak odpaliła, że matko święta. Mówię jej, że ja jestem Polakiem, nie Brazylijczykiem i niech się mizia ze swoimi. 3
RyszardGTS 517 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Trzeba zapamiętać. Brazylijka chce się z tobą miziać ale ty nie chcesz - gwałt przez zaniechanie 4
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Czy widzieliście kiedyś ładną lesbijkę? To jest pytanie retoryczne
JeRRyF3D 559 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Czyli ta jest brzydka. OK. Ale jest masa pięknych less.
RyszardGTS 517 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @Winter Może masz kobiecą urodę? i próbowała do ciebie "startować i cię poderwać"? 1
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Czyli ta jest brzydka. OK. Ale jest masa pięknych less. A Słońce krąży wokół Ziemi.
SylwesterI. 177 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 10 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Czyli ta jest brzydka. OK. Ale jest masa pięknych less. Pewnie, że jest: http://womanadvice.pl/12-znanych-najpiekniejszych-aktorek-i-modelek-ktore-wyznaly-milosc-kobiecie 1
Mar_s 648 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek. Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba. 1
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 18 minut temu, Mar_s napisał(a): @SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek. Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba. Ale ja mu nawet nie odpisuję, przejrzyj wpisy. Nic nie poradzę, że się typ do mnie przykleił . 1
SylwesterI. 177 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 31 minut temu, Mar_s napisał(a): @SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek. Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba. Co jest ? Odpowiedziałem innemu użytkownikowi na temat ładnych dziewczyn 1
Camis 861 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) dobra del nie eskaluje bo mod się zdenerwuje Edytowane 16 Listopada przez Camis 2
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 4 minuty temu, Mar_s napisał(a): To było działanie prewencyjne. To samo wczoraj napisałem na swoim Fejsbuku, gdy zagroziłem znajomym z pracy, że nie rozmawiam o pracy przed, w trakcie i po weekendzie :). 1
Filip454 149 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Winter... "Ale uspokuj sie..." Też Winter: 1
Gość Kelam Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @Mar_s Kto się lubi, ten się czubi @Winter i @SylwesterI. za 5 lat:
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Przez Was tracę level w kategorii samca alfa. Powinno się Was zbanować. 1
Mar_s 648 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @Kelam Obaj zostaną brazylijskimi lesbijkami Ale temat dotyczy migracji z Laba, nie Brazylii. 1
RyszardGTS 517 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 11 minut temu, Kelam napisał(a): @Mar_s Kto się lubi, ten się czubi @Winter i @SylwesterI. za 5 lat: 3
Winter 520 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Chyba muszę się naprawdę napić teraz. Wszystko przez Was. 2
Gość Kelam Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @RyszardGTSRysiu taki delikatny teraz, a nocami sadola lurkujesz .
RyszardGTS 517 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada @Kelam Zgadza się Ale nawet tam nie ma tak drastycznych filmików by "mężczyzna z mężczyzną" 1
Rekomendowane odpowiedzi